Cosmin Butuza, coordonatorul campaniei PSD in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

COSMIN BUTUZA POZA ARTICOL 2Coordonatorul campaniei electorale a PSD in Maramures a fost ales (cu unanimitate de voturi) presedintele tineretului social-democrat din Maramures, Cosmin Butuza.

„Echipa de campanie din Maramures este formata in majoritate din tineri. Alegerea mea in aceasta functie demonstreaza ca PSD este un partid care doreste incepand din acest moment o reforma interna prin promovarea tinerilor in functii cheie in partid si in administratie. Alaturi de mine in aceasta echipa am colegi entuziasti, adevarati profesionisti atat in domeniile in care activeaza cat si in viata politica. Mi-am asumat aceasta functie cu responsabiliate si pornind de la principiul ca noi, tinerii, avem datoria de a veni cu o noua abordare si cu un nou mod de a face politica si administratie. Sunt convins ca IMPREUNA – DA, PUTEM! Si aici ma refer la noi, tinerii din PSD, cat si cei din alte partide, dar mai ales la intreaga societate civila prin implicare. Doresc ca incepand din acest an, sa lasam modul grotesc de a ne razboi intre partide si sa incercam sa punem administratia si interesul comunitatilor pe primul loc. Toti cei care au ocupat sau ocupa functii in administratia publica trebuie sa-si recunoasca si sa-si asume greselile, iar noi ca tineri sa invatam din ele pentru a nu le repeta. ” a declarat Cosmin Butuza.

Din staff-ul PSD vor mai face parte si Ciprian Bogdan – presedintele TSD Baia Mare, Florin Podina – secretarul TSD Baia Mare, Florin Bratu, Ciprian Podar, Ileana Pop, Stelian Nasui si Antonia Tomoiaga care vor asigura partea de planificare si coordonare a campaniei electorale.

Stefania Miclaus

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole