Cosmin Butuza este chemat la o dezbatere pe tema bazelor sportive, in Consiliul Local Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Hotararea prin care Consiliul Local Baia Mare a impiedicat preluarea Salii Sporturilor “Lascar Pana” si terenului de atletism de catre Ministerul Sportului a lovit in orgoliul secretarului de stat Cosmin Butuza. PSD-istul maramuresean din Ministerul Tineretului si Sportului a avut o reactie neavenita si o abordare epistolara lipsita de continut, dar mai ales de argumente.

In loc sa prezinte un plan concret de investitii pentru bazele sportive din Baia Mare, functionarul guvernamental s-a lansat intr-un atac impotriva consilierului local Cristian Niculescu Tagarlas, printr-un discurs tipic PSD, cu referiri la persoana dar fara vreo data certa.

Totul a pornit de la refuzul Consiliului Local Baia Mare de a ceda fara nicio conditie sala sporturilor si terenul de atletism ministerului de resort. Printr-o hotarare adoptata anul trecut, alesii baimareni au dat un acord de principiu de predare a bazelor sportive, dar au cerut statului roman sa faca investitiile promise la ele in urmatorii 4 ani. Ministerul Tineretului si Sportului nu si-a asumat acest angajament si a insistat sa scoata din patrimoniul Baii Mari cele doua baze sportive cu promisiunea ca, la un moment neprecizat, le va include intr-un Complex Sportiv National.

Planul nu le-a iesit reprezentantilor ministerului, Consiliul Local Baia Mare refuzand sa instraineze gratuit bunurile de patrimoniu. De mentionat ca alesii locali ai PSD s-au abtinut de la vot, fapt ce intareste injustetea cererii avansate de Guvern dar si imixtiunea in administratia publica a Baii Mari.

Secretarul de stat Cosmin Butuza s-a vazut astfel nevoit sa comenteze esecul ministerului. Intr-o postare pe Facebook, a incercat sa paseze nereusita sa pe seama lui Cristian Niculescu Tagarlas, despre care a scris ca are ambitii exclusiv politice si de imagine pentru partid si ca nu-l intereseaza sportul. Cosmin Butuza l-a “invinovatit” pe consilierul liberal chiar si pentru faptul ca face opozitie locala Guvernului. Functionarul ministerului a precizat ca ministerul are in plan sa faca la Baia Mare un centru de excelenta sportiva si a sugerat ca Cristian Niculescu Tagarlas ar bloca investitiile considerabile promise de guvern.

Consilierul PNL Cristian Niculescu Tagarlas a considerat inutil sa initieze un schimb de replici cu reprezentantul PSD si a precizat ca oportuna ar fi prezenta lui Cosmin Butuza la o dezbatere in Consiliul Local Baia Mare pe tema bazelor sportive. Alesul liberal l-a atentionat pe semnatarul epistolei de pe Facebook ca, in realitate, a atacat public o hotarare unanima a Consiliului Local Baia Mare si a subliniat ca, inca o data, Guvernul PSD prin reprezentantii sai dovedeste lipsa de respect fata de autonomia locala.

“Domnul secretar de stat Butuza, un cunoscut sportiv, cu un palmares record de sinecuri, a devenit agresiv si, in urma aplicarii vizei PSD-iste de tip Dragnea, a rabufnit. Baia Mare a vazut cat timp a stat inchis bazinul olimpic de inot si cum sportivii baimareni au improvizat ca sa-si continue pregatirea. Baia Mare a vazut si vede cat a investit guvernul PSD in infrastructura Baii Mari si cum ataca orice institutie care ramane independenta, refuzand subordonarea. Nu doresc sa intru intr-o disputa pe social media cu un asa mare dregator, dar il provoc pe domnul Cosmin Butuza sa vina in Consiliul Local Baia Mare si sa dezbatem aceasta problema spinoasa. Accept sa vina si cu un purtator de cuvant, daca trebuie chiar cu Dragnea”, a aratat Cristian Niculescu Tagarlas.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. george

    Oare de ce nu te pot contrazice, Cristian Tigirlas? Vezi ca CC nu are opinii pro pentru ca nu stie in ce ape se va scalda? Si se va scalda in cele mai caldute pentru el, cind va veni vremea unei pareri/decizii din partea lui. Domnul Butuza este un infantil ca mintiuca, uitind ca poimaine nu va mai avea o functie politica si va reveni in Baia Mare ca pensionar nestiut de nimeni. Sau, are ca multi altii copii in canade, americi, brazilii, etc si durerea din pix nu va mai conta, pentru ca va fi bunic pe undeva…la Nuci. Cu prostata sper sa nu aiba probleme, iar financiar , doamne ajuta…

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2