Cosmin Butuza: ”Prin Departamentul Politici pentru Tineri putem sa venim in sprijinul tinerilor din Maramures”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

cosmin butuza psd baia mareMarti, 11 august, Comitetul Executiv al TSD Maramures (CEX), condus de presedintele Cosmin Butuza a avut o intalnire cu deputatul Gabriela Podasca, presedinte al Departamentului Politici pentru Tineri.

A fost o sedinta de lucru in cadrul careia s-au discutat problemele tinerilor, implicarea acestora in viata politica, dar si despre programele guvernamentale pentru tineri si cum pot fie acestea imbunatatite, respectiv ce poate face TSD pentru tineri.

Referitor la intalnirea cu tinerii social-democrati maramureseni, Gabriela Podasaca a declarat ca TSD este cea mai puternica organizatie politica de tineret si este convinsa ca Departamentul Politici pentru Tineri este cadrul de care tinerii au nevoie pentru a expune idei si proiecte atat de necesare generatiei tinere.

”Mai mult ca oricand, tinerii trebuie sa fie ascultati si incurajati sa se dezvolte. TSD are capacitatea de a raspunde acestor nevoi si, de aceea, trebuie sa ne adaptam in mod constant actiunilor pentru tineri. Obiectivul nostru trebuie sa fie unul de deschidere, de incurajare a dialogului intre TSD, societatea civila, mediul de afaceri si alte institutii, si asta incercam sa facem prin Departamentul Politici pentru Tineri,” a declarat deputatul Gabriela Podasca.

Cosmin Butuza, presedintele TSD Maramures, a tinut, la randul lui, sa ii multumeasca Gabrielei Podasca, presedintele Departamentului Politici pentru Tineri pentru vizita efectuata in judetul nostru si pentru faptul ca a avut amabilitatea sa participe la sedinta de lucru a Comitetului Executiv al TSD Maramures.

”Sunt convins ca impreuna, noi, cei din TSD, alaturi de ONG-uri si societatea civila, putem veni cu proiecte noi si clare pentru tineri. Doar muncind impreuna putem sa cunoastem problemele cu care se confrunta tinerii din Maramures si, prin intermediul Departamentului Politici pentru Tineri, alaturi de deputatul Gabriela Podasca, avem sansa sa propunem proiecte de lege sau modificari legislative importante, care sa vina in sprijinul tinerilor din Maramures.

Prea mult timp noi, tinerii, am fost lasati deoparte si a venit timpul sa se faca mai mult pentru generatia tanara. Salutam lucrurile bune facute de guvernul Ponta pentru tineri, dar inca nu este suficient, iar aceste lucruri bune trebuie sa continue. Si noi, tinerii, avem problemele noastre, incepand de la locurile de munca, educatia, necesitatea unei locuinte etc. Stim ca doar muncind umar la umar, noi, tinerii pentru tineri, avem sansa de a ne asigura noua si copiilor nostri un trai mai bun si mai sigur”, a declarat Cosmin Butuza, presedintele TSD Maramures.

Biroul de presa al PSD Maramures

Gabriela Podasca 2

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. aiurea

  pe bune?!? nu pot a crede…mai apare cate unu care nici lega doua cuvinte nu poate sa ne explice ce e bine pt tineri doar ca…ii trateaza pe tineri exact invers

  Reply
 2. Kovacs Stefan

  Mai,,biroule de presa"al pesedeului,tocmai am citit azi(!)ca statistica spune ca s-a ajuns la pragul de 9 milioane de romani care traiesc sub pragul saraciei in Romania!Mai lasati caramida aia ca ramineti cu pieptul plat dupa cit va dati cu ea in piept…daca as avea o cepa degetata,nu as da-o pe voi…

  Reply
 3. Cicero

  Copiii astia traiesc in alt film, asemenea mai marilor din PSD ca doar minciuna si demagogia e la ea acasa.

  PSD nu a facut absolut nimic pentru tineri, acest partid este compus doar din politruci si diletanti ce au un singur tel, interesul personal si de partid. Ba mai mult, anul acesta parlamentarii PSD au venit cu o initiativa legislativa prin care vor sa limiteze participarea tinerilor la viata politica, PSD este doar o masinarie antidemocratica ce nu va ajuta niciodata generatia tanara, in orice caz nu pe cei cinstiti si cu bune intentii.

  Cititi articolul si o sa vedeti ca au un comportament si o mentalitate de veritabili comunisti. PSD ar vrea daca se poate sa interzica tinerilor sa voteze, ei prefera brontozaurii si zombii.
  http://www.revista22.ro/psd-vrea-sa-puna-pe-silent-politic-campusurile-universitare-57697.html#vezicomentarii

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2