Cosmin Butuza: ”PSD cere Guvernului și lui Iohannis să preia măsurile din Programul de guvernare al PSD”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

PNL și Iohannis sunt prea ocupați cu organizarea alegerilor pentru a mai avea interes și timp pentru sănătatea și siguranța românilor. De aceea, PSD consideră că măsurile din programul său de guvernare ar trebui preluate urgent de actuala putere, pentru a pune capăt haosului, pandemiei și prăbușirii economice, susține Cosmin Butuza, secretar executiv al PSD Maramureș și candidatul formațiunii social-democrate pentru Camera Deputaților, la alegerile din 6 decembrie.

”PSD nu are o problemă dacă Guvernul PNL s-ar lăuda cu soluțiile social-democrate, pentru că cel mai important este binele cetățenilor. Partidul Social Democrat pune însă o singură condiție: Guvernul să copieze corect măsurile PSD pentru a recâștiga controlul asupra pandemiei și economiei. Partidul Social Democrat avertizează că gravitatea momentului impune ca liderii politici ai puterii să lase orgoliile și scandalul deoparte, să-și constate neputința și să accepte soluțiile pentru salvarea vieților și veniturilor românilor, chiar dacă astfel de soluții vin de la alte partide”, a declarat candidatul PSD Maramureș pentru Parlamentul României, Cosmin Butuza.

Programul PSD este realizat de specialiști cu reputație din domeniul medical și economic. Aplicarea rapidă de către actuala putere a măsurilor pe care le propune Partidul Social Democrat ar pune capăt incompetenței de până acum și ar opri agravarea situației până la instalarea viitorului guvern, care va fi stabilit prin votul românilor din 6 decembrie. Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a scris președintelui și premierului României, cărora le-a transmis și programul de guvernare al PSD, încurajându-i să îl citească și să îl aplice în cel mai scurt timp.

”Partidul Social Democrat are soluțiile necesare pentru a depăși criza sanitară și a nu adânci și mai mult România în criza economică. Soluția nu este să închidem școlile, să privim cum medicii protestează din cauza epuizării, să închidem piețele și micile afaceri, să falimentăm întreaga țară. Soluții sunt și trebuie doar aplicate. Cea mai bună soluție este să trimitem acasă acești incompetenți de la PNLși să reclădim România, împreună”, a explicat secretarul executiv al PSD Maramureș și candidat al formațiunii social-democrate pentru Camere Deputaților, Cosmin Butuza.

Biroul de presă al PSD Maramureș

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. dan

    Daca cea mai buna solutie este sa plece ei si sa venim noi, de ce sa mai veniti voi cind puteti colabora si din opozitie cu solutii adevarate? Ce om normal ar refuza idei bune si realiste, indiferent de unde vin? Se pare ca PSD nu da gratuit sugestii, doar vinde reclame despre solutii miraculoase, in care viata revine la normal doar pe teritoriul Romaniei, ca restul Europei se prosteste pe zi ce trece pentru ca nu cumpara licenta de prosperitate PSD.
    Astia chiar ca nu mai stiu ce sa zica pentru a se remarca.
    Vlasin, Butuza, Zetea, a tunat si v-ati adunat…Mai sint multi ca voi? Cred ca din nefericire, da.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole