Cosmin Butuza (PSD): ”PNL atacă la CCR legea stimulentelor pentru profesori!”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Cosmin Butuza, secretar executiv al PSD Maramureș și candidatul social-democraților pentru Parlamentul României trage un semnal de alarmă, arătând faptul că Guvernul Dreptei Unite a abandonat încă o categorie socială în fața pericolului mortal, la fel cum a făcut și cu medicii.

”Peneliștii transformă profesorii în carne de tun. Pas cu pas, peneliștii incompetenți care vremelnic conduc România distrug învățământul românesc. Întâi ne nenorocesc copiii, prin refuzul de a le permite accesul la educație. Apoi, înjosesc profesorii, prin descurajarea lor cu orice prilej. Guvernul PNL transformă profesorii în carne de tun, așa cum a procedat în martie și cu medicii pe care i-a trimis în prima linie a luptei antiCOVID, fără să le asigure materialele de protecție necesare. După ce au refuzat și să-i testeze, iar apoi au refuzat să le acorde majorările salariale prevăzute de lege de la 1 septembrie, peneliștii refuză acum și stimulentele oferite cadrelor didactice expuse riscului de îmbolnăvire”, susține candidatul PSD Maramureș pentru Parlamentul României, Cosmin Butuza.

Aversiunea și încăpățânarea cu care Guvernul PNL a refuzat să acorde sprijin financiar profesorilor, în pandemie a obligat cadrele didactice să cheltuiască în jur de 1.000 de lei, fiecare, pentru a-și asigura protecția sanitară și materialele didactice necesare cursurilor online. Peneliștilor însă pare să nu le pese decât de ei și de modul în care pot să mențină puterea și după 6 decembrie, pentru a-și satisface clientele politică și acoliții. Împreună îi putem trimite pe peneliști acasă, în 6 decembrie! Împreună asigurăm românilor siguranța și respectul pe care le merită! Împreună putem să îi învingem!”, susține Cosmin Butuza, candidatul PSD Maramureș pentru Camera Deputaților.

Biroul de presă al PSD Maramureș

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

 1. dan

  Ce protectie sanitara trebuie pentru cursurile online?
  PSD pluseaza sporuri si indemnizatii ca dau bine in campanie, dar nu se preocupa de unde vor veni resursele.
  Albinele lucratoare in Romania sint firmele private care se sufoca, dar PSD da sporuri ca si cele de ecran in institutii publice.
  In srl-uri nu se lucreaza la calculaotoare?
  Se pare ca astia nu au argumente de campanie si singura versiune este mita electorala, daca nu in pungi cu galosi si zahar (ca astea merg doar la tara) atunci in sporuri si indemnizatii. Si mai tipa ca guvernul se imprumuta.

  Reply
 2. mache

  Ficior pana amu te-am crezut un baiat destept da la ce spui aci pute a prostie si la aia cu Covid. Pai se le deie bani de antivirus ori ce ? Stiu ca s-or supara dascalii ca la astia oricati bani le-ai da nu le ajunge. N-or mai dat pa la scoli din martie da leafa or luat . Sa mai steie pa oua.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole