Cosmin Butuza: Sala Polivalenta ”Lascar Pana” si Baza de atletism din Baia Mare au fost preluate de Ministerul Tineretului si Sportului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Miercuri, 16 mai, in cadrul sedintei de Guvern a fost adoptata hotararea privind inscrierea in inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului a unor imobile si darea acestora in administrarea Ministerului Tineretului si Sportului, prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Maramures.

Acest demers vine si in urma vizitei efectuate in judetul Maramures, de catre ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, alaturi de secretarul de stat, Cosmin Butuza. Vizita de lucru a avut loc in data de 17 februarie 2018, cand, alaturi de autoritatile locale si judetene, reprezentantii Guvernului au vizitat Sala Polivalenta ”Lascar Pana” si baza de atletism din Baia Mare.

Secretarul de stat in Ministerul Tineretului si Sportului, maramureseanul Cosmin Butuza a aratat ca, prin aceasta decizie a Guvernului Romaniei, s-a facut inca un pas extrem de important pentru infiintarea Complexului Sportiv National (CNS) ”Lascar Pana” in Baia Mare, judetul Maramures.

”Prin trecerea Salii Polivalente si a terenului de atletism din proprietatea Consiliului Local al municipiului Baia Mare, in cea a Ministerului Tineretului si Sportului, am facut un nou pas pentru infiintarea unul Complex Sportiv National in Maramures.

Este o sansa uriasa pentru sportivii din judet, care vor avea acces intr-o baza de pregatire performanta, dar trebuie sa aratam faptul ca, in acest context vom putea organiza, in municipiul Baia Mare, atat competitii internationale si nationale, cat si sesiuni de pregatire a loturilor nationale si olimpice. CSN Lascar Pana este un proiect national de anvergura, unul din proiectele mele de suflet si va fi, cu siguranta, unul din cele mai performante din Romania”, a declarat secretarul de stat in Ministerul Tineretului si Sportului, Cosmin Butuza.

Reprezentantul Guvernului a mai aratat ca, pe langa Sala Polivalenta ”Lascar Pana” si Baza de Atletism, preluate miercuri, de catre MTS, noul CNS va reuni si bazinul de inot acoperit si cel in aer liber, terenul de rugby si un Centru medical de refacere sportiva. La toate acestea se vor adauga spatiile de masa si cazare pentru sportivi si antrenori. Totodata, se ia in calcul si deschiderea unei baze de pregatire de kaiac-canoe, sport care are o mare traditie in municipiul Baia Mare.

Biroul de presa al PSD Maramures

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole