Cosmin Butuza: ”Voi incerca sa fiu alaturi de sportivi si voi milita pentru protejarea acestora printr-o legislatie coerenta”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Noul secretar de stat al Ministerului Turismului si Sportului, Cosmin Butuza, a aratat ca aceasta numire reprezinta un vot de incredere dat generatiei tinere de catre primul ministru al Romaniei, Sorin Grindeanu.

”Alaturi de colegii din Ministerul Tineretului si Sportului vom face tot ceea ce este necesar pentru a duce la indeplinire programul de guvernare, dar si pentru a realiza obiectivele strategice in domeniul tineretului si sportului. Sportul de performata este un instrument extrem de eficient in crearea unei imagini pozitive a Romaniei in afara granitelor tarii.

Consider ca, in acest domeniu este nevoie de un restart, deoarece prea mult timp sportul a fost privat de resursele financiare necesare pentru a se dezvolta. Este cunoscut faptul ca federatiile sportive au dificultati, iar numarul antrenorilor si al sportivilor scade constant. Voi incerca sa fiu alaturi de sportivi si voi milita pentru protejarea acestora printr-o legislatie coerenta.

Dorinta noastra, a tuturor celor care lucram in MTS este sa aplicam masurile cuprinse in Programul de guvernare, masuri eficiente si gandite de profesionistii din domeniu. De la aceste masuri voi porni munca mea in cadrul Ministerului Tineretului si Sportului”, a declarat secretarul de stat, Cosmin Butuza.

Biroul de presa al PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2