Cosmin Drulea – noul director de cabinet al presedintelui Consiliului Judetean Maramures (FOTO)

La sfarsitul saptamanii trecute, judetul Maramures a castigat un nou secretar de stat. Este vorba despre Cosmin Butuza, fostul director de cabinet al presedintelului Consiliului Judetean Maramures, care a fost numit secretar de stat in Ministerul Tineretului si Sportului. In functia de director de cabinet al presedintelui CJ, Gabriel Zetea a fost numit Cosmin Drulea, fost sef de cabinet al deputatului Calin Matei in legislatura 2012  – 2016.

2 martie 2017 a fost prima zi de munca pentru noul director de cabinet al presedintelui Consiliului Judetean, avand loc si prima sedinta de lucru in biroul sefului administratiei judetene.

”Ma bucur foarte tare ca, incepand de acum, Consiliul Judetean Maramures a castigat inca un om onest si care a acceptat, cu mult entuziasm, sa se alature proiectelor judetului. In primul rand, am mare incredere in omul Cosmin Drulea si sunt convins ca vom face o echipa frumoasa si cu rezultate concrete in beneficiul maramuresenilor”, a declarat presedintele CJ Maramures, Gabriel Zetea.

Cosmin Drulea, noul director de cabinet a tinut sa ii multumeasca presedintelui Consiliului Judetean si fostilor colegi consilieri, pentru buna colaborare a ultimilor patru ani si jumatate, la nivelul institutiei.

”Din dorinta de a fi mai aproape de administratia publica judeteana si de nevoile maramuresenilor am acceptat propunerea presedintelui Gabriel Zetea, de a face parte din echipa sa personala de consilieri. Este o provocare si am convingerea ca, prin multa munca si responsabilitate, vom avea rezultate pozitive”, a aratat fostul consilier judetean, Cosmin Drulea.

Biroul de presa al Consiliului Judetean Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. jolty

    Hai mai Zetea,iti trebuia un ajutor de ghid? Gaseste pe unul care sa aiba un Dex sa va uitati ce inseamna Parc Industrial si unul de la Litere ca sa va si traduca…P.S.Cum stam cu Scoala de Echitatie,ai cumparat vreo 6 cai frumosi?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1