Costica Buceschi pleaca pentru a doua oara in decurs de trei luni

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

costicaE clar ca e greu de lucrat in conditiile pe care ti le impun altii, desi tu trebuie sa decizi in mod normal. Se pare ca la HCM Baia Mare decid jucatoarele ce se intampla, avand spatele bine de tot aparat, mai ales unele dintre ele. Nu spunem ca Buceschi este cel mai bun antrenor din sud-estul Europei, dar putem spune ca imperator s-a bagat “in treburile interne”. Ori ultimele amestecuri l-au facut pe Buceschi sa-si dea din nou demisia.

Bineinteles ca oficialii clubului nu au anuntat nimic oficial. In stilul binecunoscut de pana acum, in care se scrie numai dupa ce se primeste aprobare de la cabinetul 1. Mai tot orasul povestea in aceasta luna ca Buceschi urmeaza sa fie schimbat, ca va veni antrenor danezul Kim Rasmussen, antrenorul nationalei Poloniei, dar tot orasul a vorbit mai apoi si a spus ca omul a cerut prea multi bani. Tu iti cauti antrenor in conditiile in care ai unul deja. Asta e una.

A doua, o aflam din adevarul despre handbal: Campioana Romaniei, HCM Baia Mare, este singura grupare feminina din Liga nationala care nu a anuntat niciun program de pregatire, in aceste zile, si niciun cantonament. Antrenorul Costica Buceschi nu-si va mai vedea jucatoarele in acest an, urmand ca intalnirea sa aiba loc pe 3 ianuarie, 2015, conducerea clubului schimband peste noapte programul facut de Buceschi. Stiu ca era un astfel de program, pentru ca am vorbit cu tehnicianul chiar pe perioada Campionatului European din Ungaria si Croatia, dupa accidentarea handbalistei sale, Ada Nechita.

De la el am aflat ca extrema va sta pe tusa cam doua luni, pentru ca are o disjunctie la umarul drept – peste 4 saptamani va repeta examenul RMN si abia apoi se va sti cand isi va relua recuperarea. Buceschi se arata un pic ingrijorat, cu 7-8 zile in urma, pentru ca anul 2015 incepe in forta, cu meciuri multe, pe mai multe fronturi: Liga Nationala, Cupa Romaniei si Champions League, iar obiectivele sunt destul de pretentioase. Reunirea jucatoarele din Romania urma sa aiba loc pe 26 decembrie, iar a celor din strainatate, pe 27 decembrie. Buceschi programase si antrenamente, dar si sesiuni serioase de recuperare, mai ales ca multe din jucatoare au si acum probleme medicale. Anul 2015 incepe devreme cu jocuri, iar handbalistele trebuie sa fie bine pregatite:

Se pare, insa, ca handbalistele au primit instiintari verbale si prin e-mail sa se prezinte pe 3 ianuarie, 2015, fapt care nu a fost deloc pe placul lui Buceschi. Antrenorul n-a vrut sa confirme stirea, dar nici n-a infirmat-o, in aceasta zi familia Buceschi aflandu-se in jurul bradului, pentru a-l impodobi.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. dilau

    prietene costica, nu fi suparat, e mult mai bine asa.normal c-ai fost lucrat dar e normal din moment ce nu ti-ai ideplinit obiectivul european.hai sa le intelegem si pe fete, eu daca as fi jucator de top as avea “nesimtita pretentie” de a fi antrenat tot de un antrenor de top.acum 2 ani te luptai la retrogradare, deci n-ai tu faza de final four – o spun chiar daca o sa te superi pe mine, desi n-ar fi pentru prima data :)) -. hai sa-i lasam pe kake, liviu, daniel … sa vedem cum pun presiune pe prietenu toni. asta daca vor avea cojones sa o faca.

    Reply
  2. ioan

    Iata cum te lucra kake mizerabilul si gasca de betivi din conducerea tehnica si consiliul ala de tot c…, bine faci pleaca insa este PACAT CA PLECI UMILIT DE UN chereches care nu are multe zile de libertate se va alege praful si o sa ne bucuram pentru ca mercenarele vor trebui sa plece ,, vom avea o achipa mosdesta de campionat fara pretentii si cu salarii pe merit nu cu trecerea acestor salarii in buzunare prin abuzuri care toate sunt din BANUL NOSTRU PUBLIC,, incepe prabusirea pe care de mult o avertizam din cvasi MOTIVE SI IN PRIMUL RAND DIN CAUZA MERCENARELOR !!!!!!!!!! SI POLITICII kake interesati-va la RAMANIAtv,, SILVIU MANASTIRE ce dosare are kake !!!!!!!!!!!!! marele baron de atentie TRANSILVANIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *