COȘTIUI – Bărbat prins sub pământ în timp ce lucra la rețeaua de canalizare (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

 

Incident grav în această dimineață în localitatea maramureșeană Coștiui. Un bărbat a fost surprins de un mal de pământ, bărbatul fiind îngropat în pământ până la brâu. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș, persoana este conștientă. Pentru salvarea bărbatului intervine Detașamentul Sighet cu autospeciala de descarcerare.

UPDATE În cele din urmă bărbatul a fost eliberat, fiind preluat de către echipajele de prim ajutor.

ACTUALIZARE

„Astăzi, 13 octombrie, la ora 08.45, polițiștii Secției 6 Sarasău au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că în satul Coștiui un mal de pământ s-a surpat peste o persoană. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că în urma unor lucrări de executare a rețelei de canalizare pe strada Calvariei din Coștiui, un bărbat de 30 de ani din Șetin a coborât într-un șanț pentru a monta o țeavă, moment în care pământul de pe margine a căzut peste acesta.

Echipajele prezente la fața locului au scos victima de sub pământ și au transportat-o la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de neluarea măsurilor legate de securitate și sănătate în muncă și vătămare corporală din culpă”, a declarat Ionela Cozma, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2