COVID-19: Doi angajați ai Primăriei Leordina, pozitivi

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș a transmis astăzi, la ora prânzului, faptul că în cadrul Primăriei Leordina există doi angajați infectați cu noul coronavirus. Direcția de Sănătate Publică Maramureș efectuează ancheta epidemiologică.

Contacții direcți ai celor două persoane au fost carantinate pentru o perioadă de 14 zile.

CJSU Maramureș: ”Se va proceda la dezinfecția sediului unității administrativ-teritoriale. De asemenea, au fost dispuse măsurile specifice de protecție pentru ceilalți angajați ai primăriei.”

Totodată, focarul din comun Fărcașa a fost declarat ca fiind închis. Aici, din cele opt persoane infectate cu noul Coronavirus, șapte persoane s-au vindecat, iar o persoană confirmată este internată în spital.

CJSU Maramureș: ”Direcția de Sănătate Publică Maramureș a declarat închis focarul de la Primăria Fărcașa. Pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru, le reamintim cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de specialiști, purtarea măștii de protecție în spațiile deschise stabilite prin hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, respectiv păstrarea distanței fizice de protecție sanitară și igienizarea frecventă a mâinilor.”

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *