COVID – A crescut ușor numărul persoanelor confirmate în ultimele 24 de ore

Reclame home 1
Reclame home 1
Maramures

După mai multe zile în care au fost confirmate câte două cazuri de COVID la nivel de județ, iată că azi, 9 iunie, au fost confirmate în ultimele 24 de ore în Maramureș cinci cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Județul nostru a ajuns la un număr total de 20.371 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei, respectiv 3850 pacienți vindecați și externați din spital. Numărul pacienților internați în spital este la fel ca ieri, 14 la număr. Din fericire nu avem pacienți internați la Terapie Intensivă. Tot în județ avem la acest moment 5939 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent, 585 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată, 24 de persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată. La mai bine de un an de zile de când a izbucnit pandemia, județul Maramureș a ajuns abia la 76955 teste efectuate.

La numărul de decese, Maramureșul a ajuns la 1011 persoane decedate de la începutul pandemiei. Pe localități, situația este una foarte bună. Încă avem 21 de localități unde avem cazuri de COVID. Cele mai multe cazuri le avem în Baia Mare (13 în ultimele două săptămâni), Sighet (trei) și Săcelul, care are doar două cazuri în ultimele 14 zile.

Potrivit informațiilor furnizate de către Direcția de Sănătate Publică Maramureș, mai avem COVID în Oncești, Sălsig, Desești, Șieu, Petrova, Săcălășeni, Coltău, Lăpuș, Rona de Sus, Cavnic, Baia Sprie, Satulung, Moisei, Tăuții Măgherăuș, Seini, Târgu Lăpuș, Vișeu și Borșa, toate aceste localități având un singur caz confirmat în ultimele două săptămâni.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2