COVID – Baia Mare și Baia Sprie dau cele mai multe cazuri din județ

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Maramureșul este la un pas de a reveni la normalitatea avută înainte de pandemia începută în martie anul trecut. Rata de infectare în județul nostru a ajuns în acest moment la 0,1/1000 de locuitori, cu 51 de cazuri de COVID confirmate în ultimele 14 zile. În ultimele 24 de ore au fost confirmate doar două cazuri de coronavirus la nivel de județ, potrivit datelor oficiale primite de la Prefectura Maramureș.

În raportul Direcției de Sănătate Publică Maramureș se arată că în Baia Mare acum avem doar 16 cazuri de COVID în ultimele 14 zile. Cele mai multe cazuri sunt apoi în Baia Sprie, cu cinci bolnavi, Săcelul dă și el trei bolnavi de COVID, respectiv Vișeu de Sus și Sighet, fiecare cu două cazuri de coronavirus, în timpul ce restul localităților au câte un singur caz de COVID. Orașul Borșa închide lista localităților unde avem confirmate cazuri de COVID, un singur caz la o populație de 29.565 de persoane.

În raportarea oficială de azi Maramureșul apare cu 15 decese în plus față de ieri, iar explicația oferită de autorități este că „cele 15 persoane decedate comunicate astazi in statistica pt judetul MM sunt rezultatul corelarilor/corectiilor facute intre cele doua aplicatii de la nivel national: corona forms si alerte.ms.ro.”. Asta înseamnă că Maramureșul a ajuns la 967 de persoane decedate după mai bine de un an.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2