Craciun, Colegiul “Mihai Eminescu”: Vineri vom avea Balul Bobocilor la Teatrul Municipal Baia Mare. Am renuntat la Casa de Cultura. Afla aici, ora

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Vineri, 18 octombrie, pe scena Casei de Cultura ar fi trebuit sa se desfasoare Balul bobocilor de la Colegiul National “Mihai Eminescu” din Baia Mare. Avand in vedere conditiile mizere, care pun in pericol sanatatea elevilor, directorul institutiei de invatamant a decis sa schimbe locatia.

Marius Craciun, director Colegiul National “Mihai Eminescu”: “Am decis sa schimbam locatia si vineri vom avea Balul Bobocilor la Teatrul Municipal Baia Mare, in sala mare. Vom avea doua spectacole, deoarece vor participa cateva sute de elevi si ne dorim ca toti sa vada acest eveniment. Astfel, primul spectacol va fi de la ora 17.00, iar urmatorul va fi de la ora 19.30. Am renuntat la Casa de Cultura datorita conditiilor improprii. Sanatatea elevilor nostri este pe primul plan. Am reusit sa ne reorganizam in cel mai scurt timp posibil datorita sprijinului acordat de catre domnul primar, dar si datorita sprijinului acordat de catre conducerea Teatrului Municipal.”

In acest context, maine elevii Colegiului National “Mihai Eminescu” vor fi la teatru unde se va desfasura Balul bobocilor. Cel mai important lucru e faptul ca acestia isi vor face evenimentul in conditii decente.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *