UPDATE – Cresterea performantei energetice a unitatilor de invatamant: Consiliul Local Baia Mare vrea finantare europeana pentru o scoala din oras

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

UPDATE: Proiectul a fost aprobat.

Consiliul Local Baia Mare vrea finantare europeana pentru o unitate de invatamant din municipiu in vederea cresterii performantei energetice.

Este vorba despre Scoala Gimnaziala nr. 18 Baia Mare, urmand ca in cadrul unei sedinte extraordinare ce va avea loc marti, 20 noiembrie, sa se supuna la vot un proiect de hotarare pe aceasta tema.

„Art.1 Se aproba proiectul „Cresterea performantei energetice a unitatilor de invatamant in Municipiul Baia Mare – Scoala Gimnaziala nr. 18 Baia Mare”, in vederea finantarii acestuia in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 3, Prioritatea de investitii 3.1, Operatiunea B Cladiri publice

Art.2 Se aproba valoarea totala a proiectului „Cresterea performantei energetice a unitatilor de invatamant in Municipiul Baia Mare – Scoala Gimnaziala nr. 18 Baia Mare” in cuantum de 3.062.405,22 lei (inclusiv TVA).

Art.3 Se aproba contributia proprie in proiect de 81.546,81 lei, reprezentand achitarea tuturor cheltuielilor neeligibile ale proiectului, cat si contributia de 2% din valoarea eligibila a proiectului, in cuantum de 60.833,85 lei, reprezentand cofinantarea proiectului „Cresterea performantei energetice a unitatilor de invatamant in Municipiul Baia Mare – Scoala Gimnaziala nr. 18 Baia Mare”.

Art.4 Sumele reprezentand cheltuieli conexe ce pot aparea pe durata implementarii proiectului „Cresterea performantei energetice a unitatilor de invatamant in Municipiul Baia Mare – Scoala Gimnaziala nr. 18 Baia Mare”, pentru implementarea proiectului in conditii optime, se vor asigura din bugetul local.

Art.5 Se vor asigura toate resursele financiare necesare implementarii proiectului in conditiile rambursarii/ decontarii ulterioare a cheltuielilor din instrumente structurale. (…)

Art.7 In cazul in care proiectul nu va fi finantat in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 3, Prioritatea de investitii 3.1, operatiunea B, numarul apelului de proiecte POR- 3 2016/3/3.1/B/1/7REGIUNI, conform aprobarii angajate prin prezenta, Hotararea de consiliu local isi inceteaza aplicabilitatea.  (…)”, se arata in proiectul de hotarare ce va fi supus la vot.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2