Creta cu avionul din Baia Mare de la 370 euro/pers/7 nopti

PLECARI SAPTAMANALE CU AVIONUL DIN BAIA MARE 

Tarife de la 370 euro/7 nopti 

Detalii AICI

Insula Creta – Plaje de vis, istorie antica si vin parfumat

 

Creta este cea mai mare insula din Grecia, situata in Marea Egee, la sud de Grecia continentala. Este o insula cu o istorie bogata, cu multe atractii turistice si cu peisaje naturale impresionante.

In Creta exista o multitudine de plaje frumoase, unele dintre cele mai cunoscute fiind plajele Elafonisi, Balos si Vai. Insula este de asemenea faimoasa pentru mancarea traditionala greceasca, inclusiv pentru specialitatile locale, cum ar fi friptura de miel si branzeturi precum feta si graviera.

Creta este si un loc important din punct de vedere istoric si cultural, fiind locul nasterii legendei Minotaurului si al civilizatiei minoice.

Printre atractiile turistice se numara Palatul Knossos, Muzeul Arheologic din Heraklion si Muzeul de Istorie Naturala din Creta.

In concluzie, Creta este o insula magnifica, cu o combinatie unica de istorie, cultura, gastronomie si peisaje naturale impresionante.

                  Contacteaza-ne pentru mai multe detalii sau oferte

Pentru rezervari si detalii, va asteptam  la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) sau ne puteti contacta telefonic la 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email, la adresa [email protected], pe pagina de Facebook www.facebook.com /www.instagram.com/marainternational sau pe website-ul nostru www.mara-tour.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu