A crezut ca va scapa basma curata insa s-a inselat. Rezervorul nu l-a ajutat nici de aceasta data

La Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu s-a prezentat, pe sensul de intrare in tara, cetateanul roman, Adalbert F., in varsta de 56 ani, din judetul Bihor, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Sharan, inmatriculat in Ungaria.

Existand suspiciuni ca aceasta transporta tigari de provenienta ucraineana, politistii de frontiera impreuna cu lucratorii vamali au efectuat un control amanuntit asupra masinii. Astfel, a fost descoperita ascunsa si nedeclarata in rezervorul autoturismului, in vederea sustragerii de la controlul vamal, cantitatea de 360 pachete de tigari, de provenienta ucraineana.

Tigarile in valoare de 1.620 lei au fost ridicate in vederea confiscarii, iar soferul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 5.000 lei.

„Bihoreanul nu este la prima fapta de acest fel, in luna martie, acesta a mai fost sanctionat contraventional dupa ce in masina lui – in locasul filtrului de aer – au fost descoperite alte 88 pachete de tigari de provenienta ucraineana”, a precizat Radu Lungu, purtator de cuvant la ITPF Sighetu Marmatiei.

In prezent, barbatul este cercetat pentru savarsirea infractiunii de contrabanda.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1