CRIMA DE PE GARII: Criminalul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Prin incheierea penala nr. 14/DL/15.03.2019, pronuntata in dosarul nr. 479/100/2018 al Tribunalului Maramures, s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures, arestarea preventiva pe o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 15 martie 2019, pana la data de 13 aprilie 2019, inclusiv, a inculpatului M.A.F., in varsta de 41 de ani, fara antecedente penale, domiciliat in Municipiul Baia Mare, cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de omor calificat, prevazute de art.188 si art.189 lit. f din Codul penal.

„Pentru a dispune arestarea preventiva a inculpatului, instanta a retinut ca in cauza exista indicii temeinice care sa justifice presupunerea ca acesta, in noaptea de 28 februarie spre 1 martie 2019, aflandu-se la locuinta uneia dintre cele doua victime, ca urmare a unui conflict spontan izbucnit pe fondul consumului de alcool si al comportamentului celeilalte victime, le-a aplicat acestora mai multe lovituri cu un cutit de bucatarie, mai exact 14, respectiv 9 lovituri, care au condus la decesul imediat al victimelor.

Hotararea Tribunalului Maramures poate fi contestata in termen de 48 de ore de la pronuntare”, a spus judecatorul Petrariu Mirela-Roxana, conducatorul Biroului de informare si relatii publice din cadrul Tribunalului Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2