Crima: Liviu Gavrilescu, fost consilier al prefectului, a fost ucis. Fiul sau, principalul suspect

Liviu Gavrilescu, fost consilier al prefectului, a fost ucis in propria casa. Surse din cadrul Politiei Maramures au declarat pentru ZiarMM faptul ca el ar fi avut o altercatie cu unul dintre fii sai, care suferea de anumite afectiuni psihice. Pe fondul scandalului, acesta din urma a devenit violent, victima cazandu-i propriul tata. Ulterior, fiul a disparut, fiind in prezent principalul supect.

Trupul neinsufletit al lui Liviu Gavrilescu a fost gasit de sotia acestuia, care la momentul disputei dintre cei doi nu se afla acasa. Fostul consilier locuia pe strada Valea Borcutului, la locuinta familiei aflandu-se in prezent o echipa mixta de politisti si procurori, care preleveaza probe.

Liviu Gavrilescu s-a pensionat anul trecut, activand in prezent ca si cadru didactic al Universitatii de Nord Baia Mare, unde preda management. In luna august, urma sa implineasca 61 de ani.

ZiarMM

Sursa foto: adevarul.ro

Related posts

2 Comments

  1. Doina

    A fost un profesor minunat, o persoana placuta, calda si interesanta. Cred ca orasul e mai putin pitoresc fara domnul profesor. Odihneasca in pace. Condoleante familiei.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *