Criminalul din Baia Sprie, dupa gratii 15 ani. Mama adolescentei: “Eu inca o astept pe Paula sa vina acasa”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

eduard vaida criminal

UPDATE: “Aseara am primit un telefon si am fost informati ca e in drum spre Craiova, acolo va sta pana la 21 de ani si dupa aceea s-ar putea sa-l duca Targu Mures. Inainte de ultimul proces avocatul ne-a cerut sa ne impacam, sa i se reduca din pedeapsa. Dreptate s-a facut, oarecum dupa sase luni de calvar. A facut apel sa mai traga de timp. Trebuia sa-l inchida atunci, nu m-am putut impaca cu gandul ca e in arest la domiciliu. Eu inca o astept pe Paula sa vina acasa”, a declarat Anca Dindiligan, mama Paulei.

Eduard Vaida, ucigasul adolescentei din Baia Sprie, isi va petrece urmatorii 15 ani dupa gratii. Magistratii Curtii de Apel Cluj au dat solutia definitiva.

Magistratii baimareni i-au dat o pedeapsa de 15 ani de inchisoare cu executare si daune morale de 100.000 de euro. Decizie pe care tanarul a cotestat-o, insa judecatorii clujeni au mentinut solutia primita in Maramures.

Paula Dindiligan a fost ucisa de Eduard Vaida, cel care i-a fost o perioada iubit, la sfarsitul anului trecut in preajma Sarbatorilor de Iarna, cand se intorcea de la patinoar.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2