Crin Antonescu: “Basescu stie sa se dea cu barca mai bine decat Ponta”

In discursul sau catre maramureseni, presedintele PNL Crin Antonescu nu a ratat niciun moment in a-i ironiza atat pe premierul Victor Ponta, cat si pe presedintele Traian Basescu. Antonescu a sustinut ca in ultima vreme, in special dupa ruperea USL, primul ministru a devenit din ce in ce mai interesat de soarta PNL.

“Ce-l preocupa foarte tare pe domnul Ponta cand e pe uscat, cand nu vasleste? E interesat domnul Ponta foarte tare de soarta noastra, mai tare decat de soarta PSD-ului, doreste napraznic sa se reimpreuneze cu noi si este cuprins de un respect fara precedent fata de Partidul National Liberal”, a declarat Crin Antonescu.

In ceea ce il priveste pe Presedintele Romaniei, liberalul il asociaza cu Ponta la vasle, insa il ridica mult mai sus, pana in categoria campionilor elitisti.

“Vechiul nostru coleg de dreapta, domnul Basescu, cu toata greutatea sa si experienta de presedinte a doua mandate, reformator al justitiei din Romania, si al tuturor asezamintelor si structurilor statului, vazutelor si mai ales nevazutelor, stie sa se dea si cu barca mai bine decat Ponta, dar nu-i de ajuns”,  sustine presedintele liberalilor.

Alina BOHĂȚEL

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1