Crin Antonescu: Exista posibilitati teoretice sa nu candidez la prezidentiale

PNL

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, la postul Realitatea TV, ca exista “posibilitati teoretice” de a nu mai candida la functia de presedinte al Romaniei, insa a exclus varianta ca primarul Sibiului, Klaus Iohannis, sa intre in batalia pentru fotoliul de la Cotroceni, conform Agerpres.

Antonescu spune ca isi doreste, insa, sa il vada pe Iohannis in postura de prim-ministru. “Klaus Iohannis nu doreste sa candideze, nici nu se pune problema sa candideze la presedintie, nu pentru ca este prieten cu mine si ma lasa pe mine. Asta nu este o chestiune care se discuta, n-am facut o pravalie eu cu Klaus Iohannis si zice: hai, domnule, care e sef aici. Sunt lucruri publice. Klaus Iohannis, indiferent de cota de incredere foarte mare, pe care vrem sa o folosim din punct de vedere politic si pe care sper ca o convertim intr-o realitate… Klaus Iohannis, eu sper cat de curand sa apuc ziua cand Klaus Iohannis, sa facem si experienta asta, sa conduca un Guvern al Romaniei, pentru ca este Klaus Iohannis, nu pentru ca este neamt”, a spus presedintele PNL.

Crin Antonescu a precizat ca isi doreste sa candideze la functia de presedinte al Romaniei, dar a admis ca exista “posibilitati teoretice” care ar putea sa il impiedice sa faca acest lucru, insa nu a dorit sa dea mai multe detalii pe aceasta tema.

“Presedintia Romaniei inseamna o alta misiune, un alt concept, in care Klaus Iohannis nu este implicat, in care nu doreste sa se implice, in care eu doresc sa ma implic si sunt pregatit sa o fac.

Acum, in ce conditii n-as mai candida, sunt tot felul de posibilitati, dar, daca le povestesc acum, acest lucru de catre toti ceilalti, cu masinile lor de propaganda, va fi folosit. (…) Nu stiu daca o sa castig, ma bat sa castig, am sanse, au si altii, unii chiar mai mari. Exista posibilitati teoretice sa nu mai candidez, dar nu le am acum in vedere, nu se profileaza. Sunt plecat pe acest proiect, e foarte greu”, a mai spus Antonescu

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1