Crin Antonescu, primit cu paine si palinca in Baia Mare (VIDEO&FOTO)

PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost primit cu paine si palinca de reprezentantii organizatiei judetene, in frunte cu Ovidiu Nemes.

Un grup de copii din Sapanta i-au cantat liderulul liberalilor, urandu-i sa ajunga presedinte la alegerile de la sfarsitul anului.

La ora 16.00, la Casa de Cultura, liberalii isi vor lansa candidatii pentru Parlamentul European.

Vlad HERMAN

[youtube]http://youtu.be/gfVtamv4Jjo[/youtube]

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. Xmen

  Ma prunci, voi n-aveti ore? Apropo, cei din Baia Mare nu erau buni? Dolha, unde ti-s tiganii care te-au votat? Nu de alta, dar cacarau ii de al lor!

  Reply
 2. taranist,de Maramures

  Antonescu,a pierdut trenul,Johanis mai poate prinde trenul spre Cotroceni si afilerea PPE.

  Reply
 3. ioan

  cand vezi foto si-l vezi pe cacarau,, un mutilat politic,, un traddator de neam ,, scoate copii de la cursuri,, ca astia nu TREBUIE PLATITI, alaturi de un ,,, si alesul tiganilor care se afla si el in treaba ,,, dupa 25 mai veti plange si VA VETI BAGA BRISCA -N OUA << LA NOI II ZICE ALTFEL<<< partidul pnl un mare viitor al TARANISTILOR .. IATA AZI TOTI FUG DE ACEASTA forma de tomberonisti politici!!!!!!!! ce caracter poate avea acest crin cand pleaca la un drum bine intentionat si deodata TRADEAZA ,, NU CA psd ar fi nu stiu ce dar orice ar fi pastreaza-ti cuvantul istoricule profan si la acest capitol !!!!!!!!!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1