Crin Antonescu: “Putem sa construim un proiect de o anvergura fara precedent pentru Romania, impreuna cu UDMR”

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat sambata, in mesajul adresat delegatilor prezenti la cel de-al X-lea Congres al UDMR, ca Uniunea Social-Liberala poate construi un proiect de anvergura pentru Romania impreuna cu UDMR, dar decizia apartine exclusiv reprezentantilor Uniunii.

‘Trebuie sa spun ca din punctul de vedere al celor care am construit aceasta Uniune a opozitiei Romania nu mai poate continua asa. (…) Putem mai tarziu, mai greu si poate insuficient de temeinic sa schimbam aceasta situatie fara UDMR in anul 2012. Putem sa o schimbam mai repede, mai trainic si sa construim impreuna un proiect de o anvergura fara precedent pentru Romania impreuna cu UDMR. Asta ne dorim, decizia nu-i noastra, decizia e a dumneavoastra si o veti lua numai dumneavoastra. Timpul ei insa ne intereseaza pe toti si timpul ei nu este dictat de unii dintre noi, e dictat de realitate. E o decizie pe care dumneavoastra o veti lua nu in 2012, ci in urmatoarele saptamani’, a spus Crin Antonescu.

Liderul liberal a subliniat ca, indiferent de decizia luata, UDMR va fi un partener de dialog frecventabil.

Crin Antonescu i-a multumit liderului UDMR, Marko Bela, pentru ceea ce a facut pentru Romania si a spus ca respecta, pretuieste si indrageste comunitatea maghiara.

‘Sunt aici pentru ca va respect, va pretuiesc si chiar va indragesc, stimati compatrioti maghiari si stimati membri UDMR. Va respect pentru mandria dumneavoastra, va pretuiesc pentru seriozitatea, competenta, profesionalismul pe care toti le-am recunoscut si indragesc dorinta de libertate si de identitate’, a spus presedintele PNL, care a subliniat ca reprezentantul autentic si legitim al comunitatii maghiare este si va ramane UDMR, scrie agerpres.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1