Crin Antonescu: S-ar putea ca Victor Ponta sa devina principalul reprezentant al lucrurilor împotriva carora lupt

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri seara, ca nu duce o batalie personala cu Victor Ponta,i nsa a punctat ca exista posibilitatea ca seful PSD sa devina principalul reprezentant al lucrurilor împotriva carora lupta, informeaza Agerpres.

“Eu nu am o batalie personala cu Victor Ponta. S-ar putea, mai trag nadejde ca poate nu se va întampla chiar asa, dar s-ar putea ca Victor Ponta sa devina principalul reprezentant al lucrurilor împotriva carora lupt”, a spus Antonescu la Realitatea TV.

Intrebat de ce PNL nu a iesit de la guvernare în momentul în care PSD a încercat sa promulge legile amnistiei sau gratierii sau începerea exploatarii Rosia Montana, Antonescu a spus: “Noi nu am plecat atunci de la guvernare, dar nici legile respective nu au trecut, nici amnistia, nici Rosia Montana, nici descentralizarea asa-zisa a porturilor si a Politiei Romane, noi ne-am opus acestor lucruri si bine am facut.

Sigur ca nu rupi usor o astfel de alianta, o alianta cu aproape 5 milioane de voturi nu o rupi cu usurinta, nu o rupi pentru ca oamenii si-au dat votul sa faci ce stii, sa stai împreuna, si pana cand n-am pierdut ultima speranta, pana în al 12-le ceas nu am plecat. Noi ne-am opus atunci cand lucrurile nu erau în programul de guvernare. Sigur ca n-am vorbit cat puteam vorbi, sigur ca nu am adus în public toate disputele. Eu minciuni alaturi de Victor Ponta si împreuna cu USL nu am spus”.

Totodata, Antonescu a afirmat ca nu doreste sa renege alianta politica din care PNL a facut parte alaturi de PSD si PC, mentionand ca nu a trebuit ca liberalii sa iasa de la guvernare pentru a spune nu social-democratilor.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1