Crin Antonescu si-a depus demisia de la sefia Senatului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele PNL, Crin Antonescu, si-a depus demisia, in scris, de la sefia Senatului, a anuntat vicepresedintele social-democrat al Camerei Superioare a Parlamentului, Cristian Dumitrescu, desemnat de catre Biroul Permanent sa preia atributiile respectivei functii pana la alegerea unui nou presedinte al institutiei, informeaza Agerpres.

“In aceasta sedinta am constatat depunerea demisiei in scris a presedintelui in exercitiu, domnul senator Crin Antonescu. Am primit-o in scris fiecare. S-a constatat vacanta functiei de presedinte al Senatului si, in conformitate cu prevederile Regulamentului, pe perioada de vacanta, existand vid de presedintie, Biroul Permanent desemneaza un vicepresedinte, deci nu un presedinte interimar, care preia atributiile de presedinte al Senatului, pana la alegerea de catre plen a unui nou presedinte.

Cu votul majoritatii — din 12 au fost prezenti zece membri ai Biroului Permanent, in calitate de vicepresedinte al Senatului, am fost desemnat sa preiau atributiile presedintelui Senatului pentru aceasta perioada”, a spus Dumitrescu, la finalul sedintei Biroului Permanent de miercuri.

Acesta a precizat ca, in documentul inaintat conducerii Senatului, liberalul Crin Antonescu nu a invocat si motivele care au stat la baza deciziei de a renunta la presedintia Senatului.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2