Crin Antonescu: Sigur ca pot fi candidat la Presedintie

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Presedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, ca poate cu siguranta sa fie candidat la Presedintia Romaniei si poate sa si castige alegerile prezidentiale din toamna acestui an, informeaza Agerpres.

Crin Antonescu a reiterat ca nu va candida la presedintia PNL, pentru ca altfel nu ar fi demisionat din aceasta functie.

“In materie de voci, in acesti cinci ani de zile de cand se discuta despre ipoteza ca as putea candida sau ca as putea fi presedinte, de cand conduc PNL, ca sunt exact cinci ani, eu am auzit toate mizeriile de pe lume impotriva mea, nu faptul ca as avea sau n-as avea sanse. De murit, am murit de trei ori pe zi in acesti cinci ani, politic vorbind. Sigur ca pot fi candidat la Presedintie, pot si castiga. Sigur ca exista in continuare posibilitatea Crin Antonescu — candidat la Presedintie, exista chiar realitatea.

V-am spus, in baza unei hotarari in vigoare, sunt candidatul la Presedintie al PSD si al PNL, fostul USL. Eu insumi am spus ca dupa parerea mea aceasta hotarare, daca se mentine, ar trebui reinnoita, sigur, daca e schimbata, e schimbata”, a spus Antonescu intr-o emisiune la B1 TV. 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. dilau

  mai crinule, las-o dracului de treaba, obisnueste-te cu idea ca n-ai fazta pentru asa ceva.doar neamtu impreuna cu marinarul pot da de pamint cu ciuma rosie.

  Reply
 2. ioan

  aSA DECI CRINULE CRINUTULE,,, apucate de campanie ca presedinte la turme de porci si in speta al cei MISTRETI,,, sigur numai in padure ai loc sa mai traiesti ,,, cu acea gura de parca-i taiata cu sapa poate nici padurea nu te primeste !!!!!!!!!!!!

  Reply
 3. Bogdan

  Crin Antonescu este convins ca singura candidatura la alegerile prezidentiale care poate invinge stanga este KLAUS IOHANIS!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1