Crina Chilat a fost învestită în funcția de subprefect

Reclame home 1
Reclame home 1

Vineri dimineață s-a desfășurat în sistem videoconferință, cu respectarea măsurilor de prevenire și limitare a infecției cu virusul SARS-CoV-2, ceremonia de învestire în funcție a subprefect a Crinei Chilat.

”La ceremonia de învestire din sala Palatului Administrativ au participat prefectul Rudolf Stauder, subprefectul Enikö-Erzsébet Krizsanovszki, directori ai serviciilor publice deconcentrate, primari ai unităților administrative-teritoriale, iar de la nivel central subsecretarul de stat Gheorghe Sorescu și directorul general Teodor Iulian Gheorghe, din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

În Monitorul Oficial nr.139/2022 a fost publicată Hotărârea de Guvern nr.184/2022 prin care Fiorela-Crina Chilat a fost numită în funcția de subprefect a județului Maramureș”, transmite Instituția Prefectului – Județul Maramureș.

Subprefectul Fiorela-Crina Chilat a depus jurământul în conformitate cu dispozițiile art. 251 alin. (3) din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare: „Jur să respect Constituția și legile țării și să fac cu bună-credință tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor județului Maramureș. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”

La finalul ceremoniei, subsecretarul de stat Gheorghe Sorescu a adresat un mesaj cu ocazia depunerii jurământului de investire.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole