Cristian Balaj se retrage din arbitraj: „Nu sunt suparat ca inchei aceasta activitate”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

cristian balajCristian Balaj a anuntat marti ca se va retrage din cariera de arbitru la sfarsitul acestui an, mai precis in luna decembrie, scrie gsp.ro.

„Nu sunt suparat ca inchei aceasta activitate. E o mare diferenta intre meciurile Steaua – Dinamo pe care le-am arbitrat in trecut si cele de acum.

Nu intamplator stadioanele sunt goale. Vorbim despre faze de joc, vorbim despre decizii si mai putin de executiile jucatorilor, mai putin de tactica si nu intamplator stadioanele sunt goale”, a spus arbitrul baimarean.

Pana acum, arbitrul de 45 de ani a condus 333 de meciuri in Liga 1, incepand cu anul 2000, fiind al doilea central all time al Romaniei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. etc

    Felicita-te singur pentru slaba activitate pe care ai depus-o asta si pentru ca de multe ori ai ajutat acea echipa becalisto-securista sa fie campioana.. ar fi bine sa inchei de tot treaba cu fotbalul pentru ca nici pe plan local NU AI PUS UMARUL DE LOC pentru asa zisa miscare fotbalisitica locala,, numai povesti slabe este foarte bine ca te-ai retras si ca tine ar trebui inca multi sa se retraga mai ales imbuibatii arbitrii stelisti pica-v-ar nasu’ de rusine !!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2