Cristian Dumitrescu, noul presedinte al Senatului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vicepresedintele social-democrat, Cristian Dumitrescu, a fost desemnat, cu majoritate de voturi, presedinte interimar al Senatului pana la momentul alegerii, de catre plenul acestei camere, a unui nou presedinte, informeaza Agerpres.

Sedinta Biroului Permanent al Senatului de miercuri dimineata a fost convocata in urma demisiei liberalului Crin Antonescu de la sefia Camerei Superioare a Parlamentului, document care a fost transmis membrilor conducerii institutiei.

„In aceasta sedinta am constatat depunerea demisiei in scris a presedintelui in exercitiu, domnul senator Crin Antonescu. Am primit-o in scris fiecare. S-a constatat vacanta functiei de presedinte al Senatului si, in conformitate cu prevederile Regulamentului, pe perioada de vacanta, existand vid de presedintie, Biroul Permanent desemneaza un vicepresedinte, deci nu un presedinte interimar, care preia atributiile de presedinte al Senatului, pana la alegerea de catre plen a unui nou presedinte.

Cu votul majoritatii — din 12 au fost prezenti zece membri ai Biroului Permanent, in calitate de vicepresedinte al Senatului, am fost desemnat sa preiau atributiile presedintelui Senatului pentru aceasta perioada”, a spus Dumitrescu.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2