Cristian Niculescu catre Gabriel Zetea: Faceti video-chat cu Dancila! Primarul din Sapanta ramane in PNL

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Cu orice pret si cu orice mijloace, PSD incearca sa castige aceste alegeri, desi este evident pentru toata lumea ca romanii nu mai pot fi pacaliti atat de usor, iar increderea acestora in partidul-stat e in continua si accelerata scadere. De asta s-au convins si social-democratii, care incearca sa opreasca prabusirea partidului, apeland la noi si noi inventii de natura a arata cata forta sta in spatele celor trei trandafiri rosii. In realitate insa, indraznim sa credem ca e un mare balon de sapun ce se va sparge pe data de 26 mai, cand romanii le vor arata ca forta votului e mai mare decat capacitatea lor de a manipula electoratul.

La fel ca orice pesedist practicant, Gabriel Zetea face si el un adevarat spectacol din a-si arata muschii de mare politician, obosindu-ne permanent cu aceleasi mesaje lacrimogene si interventii de tip video-chat pe facebook. Mai nou, se pozeaza cu toata lumea, cu zambete largi, ce aproape ies din cadru, poate se mai afla cativa naivi care nu il cunosc si vor crede ca el e salvarea Maramuresului. In aceste coordonate se inscrie si afisarea sa alaturi de primarul PNL din Sapanta, despre care a afirmat intr-un comunicat de presa ca a trecut la PSD. Multe fotografii in sediul de partid, maini stranse la gramada, like-uri fara numar, selfieuri cuceritoare si o fascinanta emulatie pentru transferul anului.

Totul e la cote cosmice, presedintele Gabriel Zetea lasandu-ne sa intelegem ca a dat o mare lovitura politica. In fapt, nu s-a intamplat nimic. Primarul Gheorghe Stan nu s-a transferat nicaieri. Daca facea asta, isi pierdea mandatul. Poate Zetea a uitat prevederile legale si e bine sa i le reamintim. Pe de alta parte, ii transmitem ca primarul Gheorghe Stan este foarte bine si munceste alaturi de colegii liberali, de curand convocand o sedinta de lucru a biroului teritorial PNL, chiar la Sapanta.

Pe viitor, ii recomandam marelui Gabriel Zetea sa se afiseze alaturi de eminentele partidului pe care il reprezinta, atunci cand apeleaza la numere de exhibitionism politic. E mult mai expresiv alaturi de Viorica Dancila sau Liviu Dragnea, de exemplu, doua dintre modelele pe care le urmeaza in viata.

Cristian NICULESCU TAGARLAS, purtator de cuvant PNL Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2