Cristian Niculescu, purtator de cuvant al PNL Maramures: Telefonul meu nu e niciodata pe silent

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Structura de conducere a PNL Maramures si-a intarit randurile. In cursul zilei de vineri, 11 mai, la nivel de judet, liberalii au decis sa mai coaguleze cateva nume in jurul actualei echipe conduse de presedintele Ionel Bogdan. Astfel, consilierul municipal baimarean Cristian Niculescu Tagarlas a fost ales purtator de cuvant al partidului, consilierul judetean Felician Cernestean a devenit secretar general al formatiunii, Dana Bledea, secretar executiv, iar consilierul judetean Doru Lazar va ocupa functia de trezorier.

„In ultimii ani, PNL Maramures nu a pus accent pe ceea ce inseamna comunicarea directa cu mass-media locala. Putem vorbi de o oarecare lipsa de coerenta in mesajul transmis electoratului prin intermediul presei, o politica a comunicarii unidirectionale, bazata pe strategii personale neomogene, una vaduvita de feedbackul venit din partea electoratului. Conducerea actuala aduce o optica diferita din acest punct de vedere, realizand necesitatea unei interactionari cat mai transparente cu oamenii carora le adresam un mesaj.

In ceea ce priveste activitatea mea, precizez ca voi raspunde permanent solicitarilor presei, in a oferi puncte de vedere ale partidului sau a comenta anumite aspecte cotidiene, si nu numai, asa cum am facut si in trecut, cand am detinut functii similare. Telefonul meu nu este niciodata pe silent, iar atunci cand muntele ma va pune din nou la incercare, un coleg din cadrul biroului de presa va raspunde oricand intrebarilor jurnalistilor, cu care imi doresc sa am, asa ca si pana acum, o relatie pertinenta, corecta, bazata pe respect reciproc si profesionalism”, a declarat Cristian Niculescu Tagarlas, purtatorul de cuvant al PNL Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Danny

    Nici când sunteti in expeditii pe cei mai inalti muntii de pe Tera?! Incercati sa fiti mai sincer si daca se poate si mai modest.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1