Cristian Niculescu Tagarlas a ajuns pe cel mai inalt varf din America de Nord

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tagarlasAvocatul baimarean Cristian Niculescu Tagarlas a reusit o performanta pe care putini au atins-o in materie de alpinism.

Acesta a ajuns pe cel mai inalt varf muntos din America de Nord, Denali, care masoara aproape 6.200 metri inaltime.

„Am reusit sa ajung si pe cel mai inalt munte din America de Nord, Denali 6168 m, reusind in acest fel sa ating piscurile cele mai inalte de pe cinci continente, America de Nord, America de Sud, Africa, Europa si Australia -Oceania. In 24.06 ora 19.30 am ajuns pe varf dupa o sustinuta ascensiune de 10 h”, a spus Tagarlas.

Si de aceasta data, Cristian Niculescu Tagarlas a dus cu el steagul Municipiului Baia Mare.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

9 Comments

 1. ioan

  Maestre, sper ca nu faci reclama unei persoane, faci orasului. Am cateva nelamuriri: pe toti muntii ai lasat cate un steag? daca da are si lance si cine a sponsorizat drapelul. Esti de acord sa pornim o colecta publica pentru a sustine viitoarele expeditii si daca da in ce conditii?

  Reply
 2. dilau

  prietene tagarlas, mintea mea bolnava ma face sa cred ca e ceva putred la mijloc. „azi” anunti ca pleci pe cel mai inalt virf de nu stiu unde si in 3-4 zile deja ai postat pe feis poze care ne arata ca deja l-ai cucerit. pai se poate asa ceva?. nu ne spui si noua care e secretul?, cel putin prietenu steko cu rucsacul lui minutat ar fi foarte interesat. cumva cunosti scurtaturile, iei liftul, sari cu parasuta din avion direct la tinta, photosopezi, ficare virf are autostrade pina la locul de facut poze sau muntii nu mai sint ceea ce au fost odata?. nu de alta dar tu ajungi mai repede pe virful muntelui ca eu cind ma duc sa cumpar tigari si bere.:))))).

  Reply
  1. consilier

   Priete DILAU ,subscriu la cele scrise de tine ( prietenii aspirantului la functia de primar a orasului Baia Mare , adica cei din gasca lui Tigirlas ) mi-au spus ca aceste zise ” catarari ” pe munti de aiurea de pe mapamond , sunt de fapt niste ‘ CIOACE ‘, asa ca ma intreb si eu – ASA O FI si cind ajunge primar in locul lui Kake ???

   Reply
   1. dilau

    prietene consilier, stii tu ce stii. tagarlas – evident sustinut de pnl – e a 2-3 varianta – evident dupa boieru. hai the da cu parul :))) – care ar putea sa-i dea in cap lui kake. ar fi exact candidatul – tinar, frumos, „soltero”, destept si cu ceva bani – pentru care baimarenii ofera usor un 86%. ce zici?.:)))).

    Reply
  2. STEKO

   Mai Diugule,rucsacul meu este unul normal,asa ca nu sint interesat in urcatul muntilor in citeva ore(doar de nu o fi ceva munte cu nume de planeta 🙂 ).Prietenul tau urca asa repede muntii pt.ca este sponsorizat de ,,speedy gonzales”deci trebuie sa fie rapid 🙂 .Mai trebuie sa avem in vedere ca prietenul Tagarlas este si avocat,deci stie spune adevarul 🙂 …

   Reply
   1. dilau

    mai steko, a venit vremea sa accept berea aia la care ma tot inviti de vreo 4 ani. singura conditie e s-o bagam pe everest. tu te duci inainte – pe jos, prin apa, prin foc, cum vor muschii tai – iar cind ajungi ceri o cafea si imi dai un „beep” . daca eu – evident ajutat de prietenu tagarlas – nu ajung inainte sa-ti bei tu cafeaua scapi de plata. ce zici, te bagi?.:))).

    Reply
 3. dilau

  mai draga inna, eu am bagat din top – ca de obicei :)))) – dar comul tau m-a facut sa mai privesc o idee poza. exista mari sanse sa ai dreptate, fotografia e mult prea reusita.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole