Cristian Niculescu Tagarlas a cucerit si Mont Blanc

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Avocatul baimarean Cristian Niculescu Tagarlas a reusit o noua performanta notabila in lumea alpinismului dupa ce a ajuns pana in cel mai inalt punct din muntii Alpi, la aproape 5.000 de metri.

Insotit de Cosmin Andron, Tagarlas a dus steagul Municipiului Baia Mare in varful Mont Blanc, la inaltimea de 4.810 metri.

Numai in 2014, avocatul baimarean a reusit sa ajunga pe cel mai inalt varf din America de Sud, fiind foarte aproape sa urce si pana in varful Denali din Alaska.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. clara

  Intre timp il cauta procurorii pe acasa sa dea inapoi banii incasati necuvenit de la diverse Primarii liberale din judet.
  Numai ca el a aruncat banii in vant, prin voiajele lui montane.

  Reply
 2. Adelina Maries

  Bravo celor doi, pentru ambitie si perseverenta.

  Viata nu exista doar pentru politica, scandal si afaceri. 🙂

  Reply
 3. ioan

  Adelina cum comentezi afirmatiile clarei? In plus sunt si clienti ai avocatului care se plang de tergiversarea dosarelor angajate si/sau slaba reprezentare in instanta de persoanele care-l inlocuiesc pe avocat. Bravo pt performantele sportive, de apreciat promovarea municipiului printre exemplarea de lynxsi care mai exista pe munte si infratirea cu marmotele din Alpi. Asteptam ciocolata si inscrierea in guiness book, categoria cel mai bun alpinist dintre avocati, respectiv cel mai bun avocat dintre alpinisti.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2