Cristian Niculescu Țâgârlaș a donat plasmă pentru bolnavii de COVID 19 aflați în stare critică

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Consilierul local Cristian Niculescu Țâgârlaș a donat joi plasmă pentru bolnavii de coronavirus aflați în stare critică.

Acesta consideră că statisticile zilnice cu rata îmbolnăvirilor ar trebui să includă și numărul donatorilor.

”Donez sânge constant. Azi am mers la Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș ca să donez plasmă pentru bolnavii de COVID 19 în stare critică. Mi-am dorit să ajut cumva persoanele în suferință, a căror vindecare depinde de intervenția noastră, a celor care am dobândit anticorpii în urma infectării. Regret că din cei peste 1.300 de maramureșeni vindecați prea puțini aleg să doneze plasmă.

Cred că statisticile zilnice cu rata îmbolnăvirilor ar trebui să includă și numărul donatorilor. La fel cum putem urmări evoluția cazurilor COVID 19 în Maramureș ar trebui să putem monitoriza și cea a intervenților salvatoare de vieți.

Institutia Prefectului – Judetul Maramures ar putea include în raportări și aceste cifre importante legate de donatorii de sânge și plasmă, ca o subliniere a importanței gestului celor care aleg să facă bine, dar și ca o mobilizare a celorlalți concetățeni”, a spus Cristian Niculescu Țâgârlaș, într-o postare pe Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2