Cristian Niculescu Tagarlas a luat atitudine fata de umilirea Consiliului Local Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

cristian tagarlas_conferintaIn ultimele doua saptamani, Consiliul Local Baia Mare a fost convocat in sedinta extraordinara in mai multe zile la rand, dar tot de atatea ori reprezentantilor baimarenilor li s-a dat pe loc repaus de catre primarul municipiului fara explicatii despre motivele amanarii sedintelor care erau prezentate ca vitale pentru bunul mers al comunitatii, iar mai apoi au fost trecute la ”si altele”.

Presedintele PNL Baia Mare, avocatul Cristian Niculescu Tagarlas, a luat atitudine fata de modul in care se desfasoara activitatea Consiliului Local considerand ca prin conovocarea si amanarea succesiva a sedintelor sunt jigniti si cetatenii municipiului Baia Mare.

Avocatul Cristian Niculescu Tagarlas a mai atras atentia ca s-a si incalcat Legea 215 a administratiei publice locale prin acest comportament discretionar al primarului, indrituit sa convoace sedintele extraordinare.

“In ultimele zece zile a fost convocata sedinta extraordinara de vreo patru ori. Ba era luni, ba era marti, apoi de marti, pe vineri, dupa care iar pe luni. Aceasta situatie ridica semne de intrebare in ce priveste seriozitatea covocarilor deoarece, daca este sedinta extraordinara inseamna ca este o problema de maxima urgenta care trebuie rezolvata. Legea 215 stabileste modalitatile de convocare a Consiliului Local, precum si motivatiile care trebuie sa existe in cazul sedintelor extraordinare si a celor de indata. Ori, tinand cont de ce s-a intamplat pana acum, aceasta sedinta fie nu a avut caracter extraordinar, fie se intampla in cadrul Primariei Baia Mare”, a declarat avocatul Cristian Niculescu Tagarlas.

O alta problema semnalata de liderul liberal are legatura cu certificatele de urbanism pe care ar trebui sa le elibereze Primaria.

“In urma discutiilor cu mai multi cetateni, am constatat ca nu se mai elibereaza certificate de urbanism, nu se elibereaza documente. Primaria este in ultimul timp blocata si nu intelegem de ce. Trebuie sa transmitem un semnal de avertisment: Primaria este dedicata baimarenilor si nu intereselor unora sau altora”, a mai punctat avocatul Cristian Niculescu Tagarlas.

Andreea FAT

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2