Cristian Niculescu Tagarlas: Primaria Baia Mare are nevoie acum de coordonare (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

conferinta CNT (3)Conducerea Partidului National Liberal Baia Mare atrage atentia referitor la situatia confuza in care se afla administratia publica locala, stare de fapt cauzata de mentinerea in arest a primarului Municipiului Baia Mare. Avocatul Cristian Niculescu Tagarlas considera ca in acest moment orasul are o Primarie a carei activitate nu este coordonata, intrucat atributiile primarului nu au fost distribuite, conform Legii 215, unui viceprimar care sa exercite atributii de primar interimar.

“Situatia induce o incertitudine atat in mediul administrativ cat si in mediul social, motiv pentru care trebuie cat mai repede reglementata. Astazi voi mentiona o optiune din partea PNL privind desemnarea unei persoane pentru ocuparea pozitiei de viceprimar. Nu pot accepta ca un reprezentant al unui partid inexistent, Partidul lui Dan Diaconescu, aflat si acesta in inchisoare, sa conduca Municipiul Baia Mare. Este o persoana fara experienta in administratia publica locala, o persoana care nu are legitimitate in Baia Mare si care nu are dreptul sa-si asume o responsabilitate care este mult prea mare din toate punctele de vedere”, a declarat Cristian Niculescu Tagarlas, presedintele PNL Baia Mare.

Un alt aspect extrem de important pentru liderii PNL este si modul in care se va desfasura campania electorala. Acestia au dorit sa puncteze faptul ca liberalii vor respecta toate preverile legale privind modul in care trebuie sa se desfasoare actiunile pe perioada campaniei.

“PNL Baia Mare, prin persoanele aflate pe lista de consilieri locali, trasmite un mesaj de eleganta, echilibru si constanta privind campania electorala. Vrem sa facem o campanie in care lupta sa fie intre idei, sa avem o competitie reala intre programe si principalele viziuni privind dezvoltarea Municipiului Baia Mare. Nu vreau sa angajam tot felul de oameni care sa rupa afisele. Nu vrem o campanie murdara. Vrem ca orasul sa fie curat in timpul campaniei atat  din punct de vedere moral cat si al materialelor electorale care vor fi in Baia Mare“, a declarat Cristian Niculescu Tagarlas.

Andreea FAT

[youtube width=”700″ height=”344″]https://www.youtube.com/watch?v=-eZseebJg_c[/youtube]

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2