Cristian Niculescu Tagarlas: „Activitatea orasului nu poate fi blocata din cauza datoriilor publice”

Reclame home 1
Reclame home 1

CNT_BotaSituatia financiara grava in care se afla Primaria Municipiului Baia Mare a fost subiectul principal al conferintei de presa organizata de presedintele Partidului National Liberal Baia Mare, avocatul Cristian Niculescu Tagarlas. Acesta a mentionat ca in acest moment, datoriile administratiei publice locale fata de prestatorii de servicii publice, se ridica la aproximativ 10 milioane lei, problema cea mai grava reprezentand-o situatia de la SC Urbis SA.

Pentru ca baimarenii sa nu ramana fara mijloacele de transport in comun, echipa liberala a solicitat viceprimarului cu atributii de primar Istvan Ludescher, sa convoace cat mai urgent o sedinta de indata prin care sa fie alocate din bugetul baimarean, sumele de bani necesare functionarii Urbis pe lunile  mai si iunie, respectiv achitarea salariilor, plata ratei leasingului si emiterea abonametelor de calatorie.

„Va informez ca suma de 920 mii lei a fost transferata in urma initiativei consilierilor liberali, de la capitolul alocat infrastructurii rutiere pe semestrul urmator, catre stingerea unei parti a datoriilor catre sociatatea Urbis SA. Probleme mari exista si la socitatile Drusal si Romprest, unde sunt de asemenea lucrari efectuate si nedecontate. Mentionez ca in acest context, SC Drusal SA a actionat deja in judecata Primaria Municipiului Baia Mare pentru suma de 2,5 milioane lei, reprezentand sume restante si penalitatile aferente. Activitatea orasului nu poate fi blocata din cauza datoriilor publice. Este o mostenire urata pentru viitorul Consiliu Local si pentru viitorul primar, dar suntem pregatiti sa facem fata si acestui aspect”, a declarat avocatul Cristian Niculescu Tagarlas.

Andreea FAT

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. George

    Cristi,
    fii atent in ce te bagi, pentru ca populistul CC promitea si se angaja in varii aplicatii. Lalelele, parcurile giratorii, tot ce se putea face cu asisstatii socialii s-a facut pe bani cu firme prestatoare de sevicii de deconteaza acum. Trecatorul trece si vede, dar nu stie ca va plati maine.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole