Cristian Niculescu Tagarlas, ales viceprimar al Municipiului Baia Mare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Cristian Niculescu Tagarlas a fost ales viceprimar al orasului Baia Mare in cadrul sedintei ordinare a Consiliului Local din 31 ianuarie.

El l-a invins pe Stefan Pop cu 10 voturi la 9, in timp ce un vot a fost nul. Initial, a mai existat o procedura de vot, dar aceasta a trebuit repetata. In prima tura, Stefan Pop a obtinut 10 voturi, iar Tagarlas 8, doua dintre ele fiind nule.

In felul acesta jocurile lui Catalin Chereches, prezent in sedinta, au fost dejucate.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

10 Comments

 1. yo

  Felicitari Cristi !!!! In sfarsit cineva competent intre marionetele lui Chereches. Da pa’ ei 😀

  Reply
 2. dan

  Doresc ca Tigirlas sa fie un nou aer in primarie si inceputul sfirsitului influientelor lui CC. Sper si cred ca va fi drumul catre o administratie neingenunchiata in fata primarului. De asemenea doresc ca lui Tigirlas sa-i ramina la nivelul gleznelor functia si sa nu i urce la cap. Ce bine va fi !!!!!

  Reply
 3. Elena

  O mare victorie împotriva penalului Cătălin Cherecheș și a penalilor care l-au susținut (consilieri și jurnaliști corupți). Baia Mare, unul dintre cele mai mari orașe ale țării, merită o primărie pe măsură, un consiliu alcătuit din consilieri competenți și onești, precum și o presă cu adevărat în slujba cetății. Să terminăm cu penalii din primărie și din presă! Vremea lor a trecut! Să mai facem un minim efort pentru ca toți să ajungă acolo unde le este locul. Ieșiți, oameni bună, fără teamă, și spuneți toate relele pe care le-au făcut atât primarul penal, cât și jurnaliștii lui corupți.Sunt enorm de multe fapte penale. Ieșiți și declarați totul pentru binele acestui oraș!

  Reply
 4. nelu

  Domnule Țâgârlaș, nu vă încurcați cu jurnaliștii mituiți! Ei nu vă pot duce decât la dezastru! Cum l-au dus și pe Cherecheș, De fapt, s-au dus reciproc. Stați departe de tot de jurnaliștii corupți!

  Reply
 5. ioan

  Calatoriile tale montane nu te dadeau mare viceedil,, mereu criticai si desfaceai exact precum dolha si cand a ajuns vice edil a clacat total,, si ,,ACUM SA TE VEDEM DUPA CATA HARTUIALA SI LOVIRI IN POLITICA CELOR CARE NU ITI CONVENEAU DADEAI CU TOTPORUL <<< amu sa te vedem la treaba,,, nu-i greu de loc insa corectitudinea este element de baza chiar daca TE INCONJOARA CALAII FINANCIARI CU POTENTE sa lupti impotriva acestora ca banul este dusmanul ROMANILOR si nu numai ai lor !!!!!!!!!!!!! MARI MARI SUCCESE ITI DORIM ,, EI DACA ,,, DARAMI ,,,SI CLANUL PUSCARIASULUI TOTUL ESTE GATA DACA NU INTRII IN SLEAHTA LOR !!!!!!!!!!

  Reply
 6. Romeo

  Domnule Țâgârlaș dacă aveți cu drepturi de viceprimar va rugam să faceți ordine la Urbis ca unii șoferi nu mai respecta orarul si programul statiei de autobuz…..?

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *