Cristian Niculescu Tagarlas: Aproape toate drumurile din Baia Mare sunt sparte

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

cristian niculescu tagarlasGropile adanci aparute in sosele odata cu primavara si strazile pline cu noroi din municipiul Baia Mare i-au facut pe cetateni sa ia atitudine.

In ultima perioada tot mai multe fotografii facute de baimarenii nemultimiti au fost postate pe retelele de socializare pentru a atrage un semnal de alarma cu privire la aceasta problema. Cetatenii reclama ca in zonele unde s-a intervenit s-au facut lucrari de proasta calitate, iar cele care n-au vazut inca asfalt sunt bune ca ulite de la tara, nicidecum ca strazi de pretentia unui oras important ca Baia Mare. (Vezi si De la cititori: Aleea Marasti din Baia Mare arata ca dupa razboi)

Avocatul Cristian Niculescu Tagarlas, presedinte PNL Baia Mare, a mentionat si el acest subiect in conferinta de presa sustinuta vineri, 25 martie. Liderul liberal s-a aratat nemultumit de modul in care arata infrastructura orasului.

“Putem constata starea jalnica a infrastructurii rutiere. Aproape toate drumurile din Baia Mare sunt sparte, sunt peticite. Contractele de intretinere au fost reziliate intr-un mod populist , acum se organizeaza licitatii pentru alte contracte, iar Baia Mare explodeaza. Mergeti pe Garii, Valea Borcutului, Valea Rosie. Toate aceste zone sunt sparte. Ni se trimit fotografii de catre oameni chiar si la partid, unii posteaza pe Facebook o gramada de strazi sparte, cu apa baltind pe strazi. Oamenii nu pot iesi la plimbare pentru ca acele drumuri sunt sub toata critica”, a declarat avocatul Cristian Niculescu Tagarlas, precizand ca administratia trebuie sa intervina pentru remedierea problemelor, dar, mai mult, trebuie sa ceara calitate firmelor care executa lucrarile.

Andreea FAT

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. dilau

  prietene kake, avocatul are dreptate. acum vreo 2 ani te laudai ca ai adus in baia mare un utilaj care plombeaza 24 din 24, in orice conditii meteo – ploaie, zapada, inghet….- si cu garantie pe viata. eu pot sa jur ca nu trece o luna de zile si in baia mare e durere mare.

  Reply
  1. Daniel

   Prietene dilau,eu sunt mai nou poate prin oras,dar sa inteleg ca in mandatul liberalului Anghel drumurile prin oras erau beton? Ca parca parcările in plin noroi si pe spatiile verzi le-o fi inventat cache si o fi luat si drept de autor pe ele.Bata-l norocu,bine ca ne salvează pesedistii si liberalii.Tot judetul e parfum si numai cache se ambitioneaza si ii tine pe astia in sah sa nu poată salva orasul.

   Reply
  2. dilau

   prietene daniel, si pe vremea boierului peticele durau pina in martie – aprilie da parca nu aveam atita lauda si mai ales „garantie”. beleaua e ca, desi sintem in anul 2016, nu sintem in stare sa astupam niste gauri in asfalt care sa dureze mai mult de 6 luni. cine e de vina?, nu ma intreba ca habar nu am.:)))))

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2