Cristian Niculescu Tagarlas: “Am blocat initiativa Guvernului PSD de acaparare a bazelor sportive din Baia Mare”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

In cadrul sedintei extraordinare de vineri, 16 februarie, a Consiliului Local Baia Mare, alesii au votat impotriva cedarii catre stat a mai multor baze sportive din municipiu.

Consilierul local liberal Cristian Niculescu Tagarlas afirma ca Guvernul a solicitat municipalitatii nu doar sa renunte la bazele sportive, ci si la clauzele care prevedeau realizarea de investitii in respectivele locatii.

“Am blocat initiativa Guvernului PSD de acaparare a bazelor sportive din Baia Mare. Le multumesc colegilor consilieri care au votat impotriva proiectului de hotarare prin care se prevedea cedarea Salii Sporturilor “Lascar Pana” si terenului de atletism fara nicio conditionare.

Guvernul a avut aroganta sa ceara Consiliului Local Baia Mare sa renunte nu doar bazele sportive, ci si la clauzele realizarii de investitii la acestea, admitand in acest fel ca nu va investi nimic in modernizarea lor. Chiar si consilierii municipali ai PSD au admis ca solicitarea guvernului este contrara intereselor baimarenilor si ii felicit pentru atitudine. Nu putem lasa Guvernul sa ne minta si nici sa ne dicteze reguli in comunitatea noastra”, a spus Cristian Niculescu Tagarlas, intr-o postare pe Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *