Cristian Niculescu Tagarlas: Cetatenii au dreptul sa stie care este gradul de indatorare real al municipiului Baia Mare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

cristian tagarlas_conferintaNemultumirile legate de modul in care este administrat orasul le-au fost semnalate reprezentantilor PNL Baia Mare la intalnirile pe care acestia le-au avut in cartiere. Pe langa problemele specifice fiecarei zone, cetatenii le-au solicitat liderilor liberali sa obtina date si sa le prezinte o situatie clara a datoriilor pe care le are municipiul Baia Mare in acest moment.

Presedintele PNL Baia Mare, avocatul Cristian Niculescu Tagarlas, i-a asigurat pe baimareni ca le va furniza toate aceste informatii, imediat ce va avea un raspuns oficial din partea administratiei publice locale.

„S-au depus in acest sens cereri pe Legea 544/2001, prin care am solicitat contractul de administrare al infrastructurii municipiului Baia Mare, cel incheiat recent cu Antrepriza de Reparatii si Lucrari (ARL) Cluj SA din Cluj Napoca. Am solicitat, de asemenea, informatii despre destinatia sumelor rambursate pentru sustinerea proiectelor europene, pentru ca municipiul Baia Mare a accesat un credit doar pentru plata acestor sume, iar odata banii incasati, creditul trebuia inchis. Vom vedea daca circuitul acestor bani a fost cel legal sau cineva a decis sa fie schimbata destinatia sumelor din credit”, a declarat presedintele PNL Baia Mare, avocatul Cristian Niculescu Tagarlas.

Potrivit liderului liberal, este important ca baimarenii sa stie si care este situatia reala a lucrarilor receptionate si neplatite de catre Primaria Baia Mare.

„Pentru a vedea gradul de indatorare al municipiului si a cunoaste exact situatia financiara trebuie sa avem datele reale despre aceasta speta. Dupa aceea vom cere si situatia lucrarilor nereceptionate si motivele pentru care nu au fost receptionate, fiind posibil ca dirigintii de santier, in mod abuziv si la ordin, sa refuze semnarea contractelor de receptie. Atrag atentia cu multa seriozitate ca toate aspectele mentionate aici influenteaza in mod negativ executia bugetara a municipiului Baia Mare”, a mentionat Cristian Niculescu Tagarlas, presedintele PNL Baia Mare.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *