Cristian Niculescu Tagarlas: ”Coalitia pentru Baia Mare se zgarceste pe bani marunti, opunandu-se gratuitatii, pe care am cerut-o in numele copiilor, care vor sa viziteze ExpoFlora 2019″

home camp2
home camp2
home camp2

Astazi, 23 august, la Primaria Baia Mare s-a desfasurat Comisia de Urbanism. La proiectul de hotarare ce vizeaza Sarbatoarea ”Castane 2019”, capitolul ExpoFlora, consilierul liberal Cristian Niculescu Tagarlas a propus ca elevii si copiii sa intre gratuit pentru a vizita expozitia. Alesii din Coalitia pentru Baia Mare au refuzat vehement aceasta propunere, considerand ca cei de 3 lei/bilet/copil ar insemna o gaura prea mare adusa bugetului local.

Va reamintim ca presedintele Coalitiei pentru Baia Mare, Catalin Chereches este cel care a initiat participarea orasului pentru titlul de Capitala Europeana a Tineretului.

Cristian Niculescu Tagarlas, consilier local PNL: ”Coalitia pentru Baia Mare se zgarceste pe bani marunti, opunandu-se gratuitatii pe care am cerut-o in numele copiilor, care vor sa viziteze ExpoFlora in acest an. Alesii locali care-l sustin pe primarul Catalin Chereches si-au demonstrat meschinaria. Si acest lucru s-a intamplat la cateva zile dupa ce, in ciuda vociferarilor din Consiliul Local si ale cetatenilor din Baia Mare, alesii Coalittiei au desertat din bugetul public in “sacul fara fund” al Sarbatorii Castanelor 2019 nu mai putin de 3 milioane de lei.
Reprezentantii Coalitiei actioneaza contra, nu proBaia Mare. Astazi, amendamentul pe care l-am propus pentru acordarea gratuitatii de intrare la ExpoFlora pentru copii si elevi a fost respins de acestia. Este vorba de 3 lei, la care “coalitienii” n-au vrut sa renunte. Decizia este de neinteles, mai ales in contextul in care Baia Mare concureaza pentru titlul de Capitala Europeana a Tineretului. Cu o asemenea atitudine fata de tineri, calea Baii Mari e spre esec.”

Cristian Niculescu Tagarlas a declarat pentru ZiarMM.ro faptul ca va relua amendamentul in dezbatere, in plenul sedintei de Consiliu Local, care se va desfasura in data de 30 august 2019.

Revenim cu detalii. Ana AVRAM

 

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *