Cristian Niculescu Tagarlas: “Controlorii URBIS si politisti locali vor actiona in comun pe rutele cu probleme”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Viceprimarul Cristian Niculescu Tagarlas a declarat ca in perioada urmatoare controlorii URBIS si politisti locali vor actiona in comun pe rutele in care exista probleme.

Totul a pornit dupa nemultumirea mai multor calatori si angajati URBIS legata de siguranta pe mijloacele de transport.

“Am primit sesizari legate de activitatea URBIS Baia Mare si am dispus verificarea lor. Calatorii de buna credinta si-au manifestat nemultumirea fata de siguranta pe mijloacele de transport, iar angajatii societatii au reclamat agresiunile carora trebuie sa le faca fata pe anumite linii din oras.

Drept urmare, in perioada urmatoare controlorii URBIS si politisti locali vor actiona in comun pe rutele cu probleme. Vreau sa eliminam comportamentele necivilizate si calatorii fraudulosi din mijloacele de transport in comun, dar si sa stabilim un program adaptat nevoilor baimarenilor”, a spus Cristian Niculescu Tagarlas, intr-o postare pe Facebook.

Imediat au aparut si o serie de reactii ale cetatenilor la postarea viceprimarului.

“Aproape zilnic parcurg distanta cartier Ferneziu / Baia Mare, sunt enorm de multi calatori care circula fara bilet, iar controlorii nici macar nu ii deranjeaza cu intrebarea privind biletul sau abonamentul, iar cand calatorii ii sesizeaza pe controlori, acestia raspund ca daca nu ne convine, sa ii controlam noi… doar ca noi nu pentru asta luam salariu”, a spus Magdalena Pop.

Un alt cetatean, Relu Tamas, afirma ca “am circulat cu troleul zilele trecute, la mine s-au napustit de parca eram fara bilet, iar pe langa rromi treceau de parca nu erau acolo”.

Tot pe aceasta tema, Maria Bolchis a precizat ca “ar fi bine daca si controlorii la verificarea biletelor n-ar face discriminari intre romi si romani!”.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. din seria de penibilisme...

  Am ajuns sa o vedem si pe asta!!!
  Forte de guérilla de pe C R A I C A ataca autobusele de formula 1 din circuitul U R B I S !!!
  Politia locala condusa de agentul Perianu intervine in forta pt suprimarea terorii din autobuse si statiile Urbis!!! Este sprijinit de grupari separatiste din Cartelul H A T V A N si Provincia autonoma P H O E N I X!!!
  Regia: general cu o stea rapidu.
  Figuranti: cetatenii orasului
  Actiune, motor, se filmeaza = film cu prosti turnat la Baia Mare! >>>> Premierea… la topul firmelor >>>>scuze, la Cannes…
  #pupasi viitor!

  Reply
 2. G.B

  Politistii locali stau in boscheti sa pandeasca daca treci pe rosu ca pieton,pe practicile fostei Militii.Nu conteza ca masinile stau parcate pe trotuare si pe spatii verzi,nu conteaza ca stau cersetorii prin intersectii sau boschetarii prin parcuri sau ca in Piata Aliment sta ala moca fara sa plateasca un sfant primariei,conteaza sa-i amendeze pe cei care trec la zebra pe rosu cand nu circula nicio masina pe strada.Cica sunt pusi de sefi.

  Reply
  1. ,,,

   sa-i transforme pe soferi in politisti urbani ca la avioane pe stuwardeze in luptattori antiteto, comanda la genelal pinochet,si autobuzele sa fie dotate cu gerofar.sa vedeti atunci ce cumintii ar sta calatorii pe urbis in orasul baia mare

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *