Cristian Niculescu Țâgârlaș despre clasarea dosarului 10 august: ”Nu cred că este normal ca abuzurile să fie lăsate în derizoriu”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Senatorul liberal Cristian Niculescu Țâgârlaș consideră că nu este normal ca abuzurile să fie lăsate în derizoriu, așa cum reiese din clasarea dosarului 10 august.

Parlamentarul spune că e foarte clar că au existat zeci de civili agresați cu bestialitate în 10 august 2018 și, cu toate acestea, nu există niciun vinovat.

”Oricine a vizualizat imaginile de atunci, doar trebuie să se uite pe selfie-urile persoanelor care au postat. Au fost civili agresați într-un mod bestial de către forțele de ordine, fără nicio motivație serioasă, fără să existe o nerespectare a conduitei și a regulilor generale, ci doar a existat o manifestare publică de dezaprobare față de politica PSD de a distruge justiția și de a-și acoperi penalii prin modificarea unor legi care fac parte din codul penal sau din codul de procedură penală.

Este evident că toată lumea dorește să afle adevărul și nu vrem ca acest dosar din 2018 să reprezinte o altă nebuloasă a sistemului judiciar. Nu cred că este normal ca abuzurile, indiferent cine le comite și cum le comite, să fie lăsate în derizoriu și să cadă în nepăsare.

În cauza dată, fără să fiu specialist în drept, observând și fiind participant de la distanță, este evident că au fost foarte multe, zeci de persoane agresate, iar vinovați nu avem, exact ca și în dosarul Mineriada”, a spus Cristian Niculescu Țâgârlaș, într-o conferință de presă.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *