Cristian Niculescu Tagarlas despre inchirierea chioscurilor de ziare: „Colegii consilieri au inteles necesitatea respectarii legii”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Proiectul de hotarare privind inchirierea, prin licitatie publica cu strigare a terenurilor destinate amplasarii mai multor chioscuri pentru difuzarea presei si a constructiilor ce se amplaseaza pe acestea a trecut in sfarsit de votul consilierilor locali baimareni.

Liberalul Cristian Niculescu Tagarlas a propus un amendament (care a fost aprobat) prin care licitarea spatiilor sa fie punctuala, astfel incat fiecare firma sa aiba sanse egale.

„Colegii consilieri au inteles necesitatea respectarii legii si au votat favorabil licitarea punctuala a spatiilor pentru chioscurile de distributie a presei ce urmeaza sa fie amplasate in Baia Mare.

Am adus acest amendament proiectului de hotarare de Consiliu Local pentru ca este important sa acordam sanse egale fiecarei entitati economice care doreste sa desfasoare o asemenea activitate pe raza municipiului”, a precizat Cristian Niculescu Tagarlas, intr-o postare pe Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2