Cristian Niculescu Tagarlas despre Viorica Dancila: „Un fel de Ana Pauker in miniatura”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vicepresedintele PNL Maramures, Cristian Niculescu Tagarlas, a declarat ca premierul interimar Viorica Dancila este „un fel de Ana Pauker in miniatura” din cauza ca refuza comunicarea institutionala cu presedintele tarii pe tema nominalizarii unui comisar european.

Liberalul mai mentioneaza ca acest lucru a aruncat din nou Romania intr-un conflict european.

„Acest personaj deja hilar Dancila, un fel de Ana Pauker in miniatura, se comporta fata de Romania si fata de romani intr-un mod extrem de rusinos. Si o sa va spun de ce. Refuza comunicarea institutionala intre premier si presedinte.

I s-a pus in vedere in mod foarte clar de catre structurile europene ca propunerea pentru comisarul european din partea Romania sa fie rodul unui acord, a unei discutii intre presedintele Romaniei, care este in functie, si Guvernul Romaniei, condus de catre premier, chiar daca acest Guvern nu mai are nicio legitimitate.

Bineinteles ca aceasta lipsa de diplomatie si eleganta a aruncat Romania intr-un nou conflict european, pentru ca structura executiva a Europei nu poate sa fie fixata si votata fara aceasta nominalizare din partea Romaniei.

Era foarte simplu sa treaca peste un orgoliu prostesc, sa discute cu presedintele din punct de vedere institutional, chiar daca sunt adversari, sa treaca peste elementele tipice unei campanii si sa rezolve problema Romaniei.

Inca o data constat chiar cu suparare ca doamna Dancila este o papusica trasa din spate de tot felul de seniori, de strategi care nu au niciun fel de interes convergent cu cel al Romaniei, ci interesele proprii a PSD-ului si supravietuirea acestui Guvern cat mai mult timp. Pentru ce? Eu nu mai am nicio explicatie nici democratica, nici economica”, a spus Cristian Niculescu Tagarlas, intr-o conferinta de presa.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2