Cristian Niculescu Tagarlas dupa ce Kovesi a scapat de controlul judiciar: “Instanta a inlaturat o masura abuziva si a reinstaurat normalitatea”

Reclame home 1

Dupa ce ICCJ a dispus ridicarea masurii preventive a controlului judiciar in cazul fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, consilierul local si purtatorul de cuvant al PNL Maramures, Cristian Niculescu Tagarlas, afirma ca instanta a inlaturat o masura abuziva si a reinstaurat normalitatea.

Totodata, el considera ca instantele de judecata nu se lasa atrase in jocul politic al PSD.

“Constat ca instantele de judecata nu se lasa atrase in jocul politic al PSD, in care au fost cooptati unii procurori.
Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus, in aceasta seara, ridicarea masurii preventive a controlului judiciar in cazul Laurei Codruta Kovesi. Decizia este una defintiva.

Masura controlului judiciar in cazul Kovesi a fost inca o sicana prin care s-a incercat blocarea fostului procuror sef al DNA de a ocupa cea mai importanta functie publica la nivel european de catre un magistrat roman. Prin hotararea data azi, instanta a inlaturat o masura abuziva si a reinstaurat normalitatea.

In cazul Kovesi, este pentru prima data cand reprezentantii grupurilor reprezentative din PE sunt in unison cu privire la pericolele in care se afla statul de drept din Romania. Doar PSD-istii, in frunte cu Dragnea, sunt in disonanta, pentru ca pe toata perioada guvernarii obiectivul lor constant a fost acela de a-i salva pe condamnatii lor pentru fapte de coruptie”, a spus Cristian Niculescu Tagarlas, intr-o postare pe Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *