Cristian Niculescu Tagarlas: Eu i-am sugerat lui Mircea Dolha sa faca un pas in spate

PNL

mircea dolha, cristian niculescu tagarlasNu este pentru prima data cand liberalii maramureseni se confrunta cu razboaie interne, care se lasa cu schimbari de presedinti sau alte lucruri. Cu diferenta ca acum este vorba despre un esec rasunator in alegeri, care putea fi cu greu anticipat de cineva, nici in cele mai pesimiste scenarii nefiind luata in calcul varianta ca liberalii maramureseni sa se aleaga cu un singur parlamentar. De altfel, singurul parlamentar al PNL Maramures nici nu a fost prezent la aceasta intalnire a liberalilor maramureseni de astazi.

Primul pas spre un nou PNL Maramures s-a facut astazi, prin aceasta demisie in bloc a celor care fac parte din Biroul Politic Judetean. Urmeaza ca structura centrala a partidului sa ia act de aceste demisii si cel mai probabil si de cea a lui Mircea Dolha. Pentru ca anul viitor sa aduca o noua structura de conducere la nivel judetean, care sa readuca organizatia in atentia electoratului si sa repare toate stricaciunile.

“Eu zic ca este o reconstructie pentru Partidul National Liberal. Trebuie sa readucem, asa cum a spus si presedintele interimar de la nivel national, criteriile de integritate ca principala preocupare, sa refacem partidul si toti cei care au participat la conducerea veche a Biroului Permanent Judetean sa demisioneze, ceea ce s-a si intamplat. Am anuntat ca singura posibilitate de rebransare a politicului judetean la nivelul unei comunitati maramuresene cu adevarat serioase este acest lucru, o demisie generala, o asumare a esecului si o reconstructie de la baza partidului.

Astazi, in BPJ Mircea Dolha a parasit sedinta, avand o reactie de ostilitate impotriva lui din partea intregului partid, toti primarii, consilierii judeteni si consilierii municipali, a plecat din partid, sedinta a continuat si s-a votat demisia generala si reconstructia partidului.

Urmeaza ca Biroul Permanent National sa numeasca un birou interimar si sa ia act de demisia lui Dolha. Nu are cum sa nu se ia act de demisie, pentru ca, daca partidul nu te vrea, nu ai cum sa ramai presedinte. Dolha nu este un adevarat lider politic si nu se poate stapani. Eu i-am sugerat sa isi dea demisia, sa faca un pas lateral, nu a dorit acest lucru, motiv pentru care a fost aceasta manifestare publica, liberala, de dezicere fata de Dolha”, a explicat Cristian Niculescu Tagarlas.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

6 Comments

 1. crin

  Doar tziganie, ca in rest rezultatele PNL atat pe plan local cat si la nivel judetean,sunt minime in cei 26 de ani.

  Reply
 2. D. Pricop

  Daca pesedistii ar fi destepti si ar dezvolta tara asta ( in cazul nostru judetul),vorba lui Banciu,ar putea sa domneasca in urmatorii 100 de ani.In tot acest timp liberalii se pot organiza asemenea comunistilor aflati in ilegalitate,in cuiburi.In felul asta fiecare gasca ar avea sef si lingai, fara sa se mai huiduie intre ei.

  Reply
 3. Danny

  Poate ar trebui sa fim mai echilibrati. Daca psedistii vor guverna 100 de ani ne intorcem de unde am pornit,adica la dictatura ,cu aceeasi coloratura -rosie.Si in acest caz putem spune adio democratiei si progresului.In ceea ce-l priveste pe domnul Niculescu -Tagarlas ar trebui sa faca un exercitiu de memorie si evaluare corecta a rezultatelor obtinute la alegerile locale sub 10%I se potriveste foarte bine politicianului alpinist,proverbul,,rade ciob de oala sparta “Si in politica e nevoie de mai multa modestie si mai putin oportunism.

  Reply
 4. junimea

  Calul troian functionează în partide! impunerea ca parlamentar de către cacarău,apoi ca presedinte interimar municipal, apoi ca preşedinte interimar judeteni după ce a decapitat liberalismul maramureşan, pare o reuşită demnă de fileme cu spioni ruşi în serviuviul CIA.Mă miră faptul că oameni cu studii şi experienţă politică ai permis ca liberalismul să fie comentat de nonliberali. Idea rustică prin care pNL trebuie condus de primari este aiuristică. Primarii liberali trebuie conduşi de către un partid liberal.primarii nu sunt entităţi ci numai consecinţe. Ei sunt executiv nu deliberativ.

  Reply
 5. Ioan Meteș Morar

  Cine ești tu măi Țâgârlaș? Un nimeni, s-a dovedit la alegerile locale! Dolha, la fel ca tine, un narcisist, bolnav de grandomanie. O să venim oameni noi, tineri și vârstnici, e timpul să facem ceva ca Brătienii să poată dormi liniștiți! Voi sunteți copiile lui Tăriceanu și Căcărău! Mai stați dracului deoparte.
  Liberal 113! Luați listele de constituire a PNL-Radu Câmpeanu și mă veți găsi la poziția 113! Iacob, dacă citești, e timpul să dăm viață PNL!

  Reply
 6. Vacanta mare

  Decat sa ii ceri sa faca un pas in spate, poate un sut in spate l-ar fi ajutat mai mult. Ramane sa analizati pe viitor cum va fi mai bine. Cert este ca va creste palmaresul la categoria ratari de functii si mandate. La mai multe de azi inainte.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1