Cristian Niculescu Tagarlas: Gabriel Zetea face comentarii extrem de periculoase pentru statul de drept

PNL

Purtatorul de cuvant al PNL Maramures, Cristian Niculescu Tagarlas, a afirmat, intr-o conferinta de presa, ca presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, a facut un comentariu extrem de periculos pentru statul de drept atunci cand social-democratul a spus ca “militienii si procurorii sunt platiti cu salarii nesimtite”.

I-am vazut doua comentarii foarte interesante: unul, in care zice ca nu-i voie ca politician sa comentezi, dupa care incepe el sa comenteze pe cazul Caracal, ceea ce mi s-a parut aberant din punct de vedere logic.

Doi, un comentariu extrem de periculos pentru statul de drept. Daca un demnitar al PSD la nivel national, un vicepresedinte, presedinte de Consiliu Judetean face afirmatia urmatoare: militienii si procurorii care sunt platiti cu salarii nesimtite, generalizand la o intreaga structura a statului roman activitatea acestor oameni, fie ei magistrati, fie ei politisti, fara sa inteleaga ca generalizarea pe sistemul asta duce la o distrugere a statului de drept, pentru ca este ramura cea mai coercitiva, care trebuie sa functioneze, inteleg mesajul PSD-ului, incepand cu Dragnea.

Au incercat sa distruga o falanga a justitiei, astfel incat ei sa fie protejati. Il intreb public pe domnul Zetea daca are cunostinte sau apropiati care au fost numiti in functii importante ale Ministerului de Interne sau ale Politiei Romane?

Si stiu de ce intreb acest lucru. Eu il intreb public pe domnul Zetea, pentru ca a zis ca PSD-ul nu se implica, sa ne raspunda daca persoane care au ajuns la un moment dat in functii importante in Maramures sau la nivel national, direct, ca imputerniciti, sau dupa aia au ocupat postul de conducere in baza unor examene, sunt apropiati de persoana lui sau de cei din jurul lui”, a spus Cristian Niculescu Tagarlas.

Nu stim cu certitudine la cine s-a referit avocatul baimarean, dar intre familia sefului Inspectoratului de Politie Maramures si Oana Nicula, cel mai probabil, viitoarea nevasta a lui Gabriel Zetea, exista o apropiata relatie de rudenie.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. ion

    Am si eu o nedumerire. M-am uitat in DEX ca sa nu gresesc, si am primit confirmarea.Nu cred ca termenii ca falanga si coercitiv se prea, potrivesc cu statul de drept.Apoi mai cred ca atunci cind ai ceva de spus ,spui….De ce sa intrebi despre ceva,despre care poate sti deja? Oare de ce !?..Aoleu !!!, era sa uit nu am fost vreodata si nu sint membru de partid.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1